topo83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Καλησπέρα σας! Είμαι καινούριο μέλος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ονόματα εταιρειών που ασχολούνται με αποτυπώσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 συνάδελφε topo83 αναφέρεσαι σε αποτυπώσεις χώρων - εκτάσεων που πρόκειται να εγκατασταθούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή για αποτυπώσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων με laser-scanner κλπ διευκρίνισε και τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
topo83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 συνάδελφε topo83αναφέρεσαι σε αποτυπώσεις χώρων - εκτάσεων που πρόκειται να εγκατασταθούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή για αποτυπώσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων με laser-scanner κλπ διευκρίνισε και τα ξαναλέμε αναφέρομαι και στις δύο περιπτώσεις. Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 συνάδελφε topo83 διαφήμιση και προβολή μεσω του φόρουμ απαγορεύεται ως γνωστόν αν χρειάζεσαι προδιαγραφές,μεθοδολογία κλπ γίνε πιό σαφής για να συνδράμουμε τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
topo83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 έχω την αίσθηση πάντως πως η ενημέρωση από τα μέλη του forum για το ποιες εταιρείες ασχολούνται με αποτυπώσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας δεν αποτελεί αυτόματα προβολή η οποία μπορεί να είναι αρνητική για αυτές. η ερώτηση είχε τελείως ενημερωτικό χαρακτήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEOINFORMATICS ENGINEER Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 έχεις ειdiκευτεί δηλαδή στις αποτυπώσεις τέτοιου είδους;;είναι δύσκολες αποτυπώσεις και λεπτομερείς.όσο αναφορά δηλαδή την αποτύπωση υπάρχουσας κεραίας και εξαρτημάτων επάνω σε αυτήν,έχω κάνει πάμπολλες αλλά Κοίταξε μπορείς να ψάξεις και στο δίκτυο για τέτοιες και να βρείς δεν έναι θέμα δυσκολίας.εγώ σου απάντάω μετά απο δυό χρόνια βέβαια απ ότι βλέπω εν καιρώ κρίσης σημερα αλλά η ελπίδα τελευτεία πεθαίνει.καλη επιτυχία αλλά πού δύσκολα τα πράγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα