dim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Μάλλον πρέπει να το κάνεις unzip ως administrator.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (edited) Το έκανα αλλά συνεχίζει να μου βγάζει τα ίδια....Κάποια στιγμή μάλιστα μου έλεγε κανένα πακέτο...Εσένα είναι οκ? Χρησιμοποιώ 7zip Edited Σεπτέμβριος 8 , 2013 by ikaros13
george1202 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Γεια σε ολους και απο εμένα! Δεν έχω καταφέρει να το κατεβάσω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Το μόνο που βλέπω σε όλα τα links είναι file not found
Johny B. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Πρώτον φαίνεται ότι έχει γίνει καλή δουλειά από τις τόσες ευχαριστίες στο δημιουργό. Δεύτερον το κατέβασα μαζί με το βασικό πακέτο το οποίο και έκανα unzip όπως και το επιπλέον...Αφού έκανα unzip το επιπλέον πακέτο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία....Μου έβγαλε ότι το packet 9 έλειπε. Τεσπά λέω θα το δουλέψω χωρίς το επιπλέον, αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου εμφανίζεται μήνυμα ότι η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμστεί σωστά και δεν ανοίγει καν. Πώς γκένεν αυτό?
thanasis3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Τι να σου πω ρε φίλε, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω! Εκπληκτικό πρόγραμμα. Και κάνε σε παρακαλώ μια σελίδα με δωρεες για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθειά σου! 1
thanasis3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Φίλε iliekater θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Επειδή προσπαθώ να μάθω το πρόγραμμά σου, όταν ανοίγω τα διαγράμματα του παραδείγματος και προσπαθώ να τα κλείσω κολάει το πρόγραμμά. Windows8 x64
dim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 thanasis3, το παράθυρο των κεντρικών ρυθμίσεων σου ανοίγει κανονικά εσένα;
thanasis3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (edited) Ναι κανονικά Edited Σεπτέμβριος 21 , 2013 by Gousgounis παράθεση ακριβώς προηγούμενου μηνύματος
thanasis3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Των κεντρικών ρυθμίσεων δεν ανοίγει συγγνώμη
ΝικοςΡ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 (edited) Δεν μπορώ να το κατεβάσω πλέον, υπάρχει άλλος τρόπος ; Edited Σεπτέμβριος 29 , 2013 by Gousgounis
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα