rafi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 @iliekater φοβερή δουλειά και ευχαριστούμε πολύ..!! Μήπως βρήκε κάποιος τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα (με το αρχείο ρυθμίσεων ΑΑP) στα windows 10;
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2017 Δοκίμασα και με τα δύο προγράμματα που προτείνεις να κάνω αποσυμπίεση και δεν μου το επιτρέπει... Καλημέρα. Όχι δεν ειναι έτσι η διαδρομή. Επισυνάπτω την διαδρομή. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων τελικά δεν γίνεται τιποτα? τα ιδια βγαζει και εμενα
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2017 Δοκίμασα και με τα δύο προγράμματα που προτείνεις να κάνω αποσυμπίεση και δεν μου το επιτρέπει... Καλημέρα. Όχι δεν ειναι έτσι η διαδρομή. Επισυνάπτω την διαδρομή. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων τελικά δεν γίνεται τιποτα? τα ιδια βγαζει και εμενα
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 υπάρχει κανένα παράδειγμα, οδηγός? το πρόβλημα στα Win7 και win10 , συνεχίζει έτσι?
shodan Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2017 δεν μπορώ να το κάνω να ανοίξει αποτελέσματα στο WORD. υπάρχει άλλος τρόπος ? win 10 64-bit
L-Nikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Υπάρχει κάποια εξέλιξη με την εκτύπωση αποτελεσμάτων word σε Win10; Ή και σε win7. Θυμάμαι παλιότερα το έκανα, τώρα δεν μπορώ ούτε στα 7..
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Σε win 8.1 με δικαιωματα διαχειριστη δεν υπαρχει κανενα θεμα.
L-Nikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δε γίνεται τίποτα... Το έκανα μια φορά με αντιγραφή των τιμών σε παλιότερο αρχείο word... αλλά τώρα είναι πάρα πολλές και δε γίνεται! Δεν γνωρίζει κανείς κάποια άλλη λύση;
hlektrik89 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2018 σε εμενα σε w10 δεν ανοιγει καν
Icecut Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια κάποιου συναδέλφου που το είχε εγκαταστήσει σχετικά πρόσφατα, στο να βρω links που να δουλεύουν.Επειδή έχω χαθεί στις 60 σελίδες του νήματος θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει ποια πακέτα πρέπει να εγκαταστήσω και που θα τα βρω να τα κατεβάσω.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα