tdm900twin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ένα οικόπεδο 800τ.μ. και θέλω να πουλήσω το μισό (400τ.μ.), το οποίο όμως δεν θα είναι άρτιο αφού τα άρτια οικόπεδα απαιτούν τουλάχιστον 600τ.μ. Μου προτάθηκε λοιπόν η λύση της κάθετης σύστασης-ιδιοκτησίας. Τι προτείνετε για τη λύση αυτή? Ποιά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω στο μέλλον αφού στο υπόλοιπο μισό σκοπεύω να κτίσω? Τι πρέπει να προσέξω στη διαδικασία της πώλησης? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 tdm900twin μιά απλή αναζήτηση στα θέματα των Τοπογράφων Μηχανικών του φόρουμ, θα σας δώσει σημαντικές πληροφορίες σε κάθε περίπτωση η συνεργασία με Τοπογράφο Μηχανικό και Δικηγόρο επιβάλλεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2009 Είναι πολύ απλό αγαπητέ μου: Ότι ποσοστό πουλήσετε βάζετε συνέταιρο στο σπίτι σας, στην ζωή σας! Βέβαια, η επαφή με συνάδελφο και με νομικό είναι απαραίτητη!!! Δείτε: - Συμβουλές προς επίδοξους αγοραστές ακινήτων - Ιδιώτες: Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε ένα θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdm900twin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2009 Εννοείς φαντάζομαι ότι θα μπορούν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα που δεν θα βρίσκουν λύση? Δεν την προτείνεις σα λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2009 Οι συνάδελφοι σου έδωσαν, με λίγα λόγια, τις σωστές απαντήσεις στο ερώτημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα