Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Μεσοτοιχία - Παράθυρα


hr_zdralis

Recommended Posts

Καλημέρα. Ειμαι κάτοχος ενος διοροφου κτιριου (ο πρωτος οροφος ημιυπογειο) μαζι με κάποιον αλλο συνιδιοκτητη . Εγώ κατέχω το 1/3 του πρωτου ορόφου και τα 2/3 του δευτέρου. Ο άλλος ιδιοκτητης οικοδομεί ενα καινουριο δωματιο (νομιμα ή παρανομα) προς το βόρειο μέρος του οικοπεδου με αποτέλεσμα να μην ανοίγει σχεδον το παραθυρο μου του ορόφου. Ειναι νόμιμος? τι πρέπει να κανω???

Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχην το πρωτο που πρεπει να απαντηθει ειναι το αν η ανεγερση γινεται νομιμα ή παρανομα.. Αν γινεται νομιμα τοτε θεωρητικα ειναι νομιμο καθως εχει ελεγχθει και εχει δωθει αδεια.. Αν γινεται παρανομα τοτε την απαντηση την γνωριζεις και ο ιδιος..

 

Πολυ απλοικη απαντηση καθως για να δωθει ολοκληρωμενη απαντηση χρειαζονται πολυ περισσοτερα στοιχεια.. Αν η απαντηση στον ως ανω προβληματισμο ειναι οτι η ανεγερση γινεται αυθαιρετα τοτε δεν εχουμε πολλα να πουμε.. Αν γινεται με αδεια τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις σε καποιον μηχανικο με οτι στοιχεια εχεις για να εξετασει το θεμα και να σου δωσει την απαντηση στο ερωτημα σου..

Link to comment
Share on other sites

αν θες να προστατεψεις την περιουσια σου απευθυνσου σε μηχανικο live.

 

εμεις εδω χωρις σχεδια, χωρις αδειες, χωρις δικαιολογητικα, χωρις συμβολαια, χωρις τοπογραφικα, δεν μπορουμε να σου πουμε τιποτα. και να σου πουμε κατι ετσι γενικα, μαλλον δεν θα ισχυει στην δικη σου ειδικη περιπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.