Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή μηχανικού για έκδοση οικοδομικής αδείας


Recommended Posts

Συγννώμη για την παρεμβολή, αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να υπολογίσω το κόστος έκδοσης οικοδομικής άδειας για αποθήκη 500 τμ σε εκτός σχεδίου περιοχή ή ακόμα καλύτερα να μου πείτε απυθείας το κόστος; (Σημ. Δεν ασχολούμαι με την έκδοση οικοδομικών αδειών)

 

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Link to comment
Share on other sites

1)Η αμοιβη βγαινει ειτε μεσα απο τον ιστοτοπο του ΤΕΕ ή απο τα διαφορα προγραμματα που κυκλοφορουν και κανουν αυτη τη δουλεια.. Χρειαζονται και αλλα στοχεια..

Δεν ειναι τοσο απλο να σου πει καποιος το κοστος..

 

2)Κανε τον κοπο να διαβασεις τους κανονες συμμετοχης.. Θα μπορουσες πολυ απλα και ωραια να κανεις μια αναζητηση για παρομοια θεματα.. Και αν δεν εβρισκες καποιο παρομοιο θεμα να κανεις την ερωτηση σου, θα μπορουσες στην σωστη κατηγορια να ανοιξεις ενα νεο θεμα..

 

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, αν οπως λες δεν εχεις ασχοληθει με αδειες, ειναι να πας σε καποιον φιλο - γνωστο μηχανικο (σιγουρα μεσα απο τον χωρο καποιον θα γνωριζεις) με τα δεδομενα σου να σου δωσει μια εκτιμηση..

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς παρόλο που έκανα αναζήτηση στις θεματικές καστηγορίες δεν κατάφερα να βρώ κάτι ανάλογο και επίσης μετά από 10 λεπτη αναζήτηση δεν μπόρεσα να βρω με ποιο τρόπο μπορώ να ανοίξω νέο θέμα.Γι' αυτό επέλεξα να επέμβω σε ένα ήδη υπάρχον, όχι και τόσο σχετικό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.