harristheo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 καλησπέρα παιδιά, σε όρισμένα σημεία στην τοιχοποιία δημιουργούνται σε σχέση με τισ κολώνες που έχω κάποιεσ διαφορες με αποτέλεσμα να πρέπει να γεμίσει περισότερο το ένα μέροσ του τόιχο από το άλλο. πόσο πολύ σωβά μπορούμε να τοποθετήσουμε χωρίσ να έχουμε κάποιο πρόβλημα? χάρης
panos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Εάν το πάχος είναι πολύ μεγάλο για να μπορέσει να αλφαδιαστεί σωστά πχ 3,4,5 cm εαν αγκυρώσεις πλέγμα πίσω απο το σοβά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Για ποιά στρώση μιλάς?
harristheo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 2η στρώση σωβά
panos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Ένα πλέγμα καλά αγκυρωμένο στη τοιχοποιία θα ήταν αυτό που θα έκανα. ϊσως το έβρεχα για συντήρηση να αποφύγω ρηγματώσεις. Κανείς άλλος?
agrafiot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Συμφωνώ με Panos, πλέγμα για πάχη μεγαλύτερα των 3 εκ. Έχω χρησιμοποιήσει νευρομετάλ σε πάρα πολλές ανάλογες περιπτώσεις και έχω μείνει ευχαριστημένος. Θα απέφευγα τα μπλέ πλέγματα διότι έχει γεμίσει ο τόπος substandard κινέζικα πλέγματα, που δεν προσφέρουν αυτό που υπόσχονται.
harristheo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 ερώτηση: πως στερεοποιούμαι το νευρομετάλ στον τοιχό?το καρφώνουμε και ναι με τι? ή απλά περνάμε το πρώτο χέρι του σωβά και τοποθετούμε το νευρομετάλ όσο έιναι νωπό για να περιμένουμε να στεγνώσει και να μπορέσουμε με ασφάλεια να περάσουμε και το 2ο ΄χερι? εν όλίγης το πλέγμα μπαίνει μεταξύ του τοίχου και του 1ου χεριού ή μεταξύ των 2 στρώσεων σωβά? χάρης
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 To νευρομετάλ καρφώνεται με τον ζουμπά (ή robot το λένε άλλοι) και μαντρακά. Να σου πω την αλήθεια νευρομετάλ πάνω σε λάσπη για την θρέψω ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει. Μόνο πάνω στο πεταχτό. Αυτό που λέει ο agrafiot για υαλόπλεγμα εκτός προδιαγραφών το έχω ακούσει και εγώ και προσέχω ον προμηθευτή. Υ.Γ. Άλλαξε ή καλουπατζή ή κτίστη, κάποιος από τους δύο δεν ξέρει από ζύγι ή ανοίξανε οι πεταλούδες του καλουπατζή
alexaras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 το πλεγμα πάντα πανω στο πεταχτό πάει.
jbosdas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 και δεν του βάζεις μια έξτρα μόνωση που θα χρησιμεύσει και περισσότερο...?
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Η εξωτερική θερμομόνωση δεν θα κάτσει και τόσο καλά αν δεν είναι σχετικά καλά ζυγισμένο το υπόβαθρο. Το δε κοστολόγιο είναι αρκετά μεγαλύτερο γιατί θα πρέπει να κάνει για όλη την όψη και όχι τοπικά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα