OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 (edited) Pavlo την έχω υπόψη μου την εγκύκλιο, οκ συμφωνία τοπογραφικών, αλλά θα πρέπει να χαρακτηριστεί ολόκληρη η έκταση;Τότε γιατί το δασαρχείο χαρακτηρίζει και αποσπασματικά; Edited Σεπτέμβριος 15 , 2015 by OLINAPAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Αν καταλαβα καλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει δασική βλάστηση σε μεγάλο μέρος του γηπέδου και φοβάσαι μήπως το δασαρχείο το βγάλει δασικό? Αλλιώς ποιο το πρόβλημα να χαρακτηρίσεις όλη την έκταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Αυτό είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλά και αν "κρύψεις κάτω από το χαλί" το δασικό κομμάτι δε σημαίνει ότι δε θα το βρει ο πελάτης κάποια στιγμή μπροστά του. Όπως ανέφερε και ο Παύλος δεν μπορείς να ζητήσεις την έκδοση ΟΑ για τη συνολική έκταση χωρίς πράξη χαρακτηρισμού για τη συνολική έκταση. Η καλύτερη λύση είναι αυτό που σου έγραψε ο καλός μας νομικός Δημήτρης. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι μπορείς να κάνεις κατάτμηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Σας ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Ερωτηση (για να μην ανοιξω νεο θεμα): Σε οριοθετημενο οικισμο με διανομη...ταυτιζεται η Ο.Γ με την Ρ.Γ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 κατα 99% ναι, εκτός αν υπάρχει κάποια τροποποίηση ρυμοτομικού που δημιουργεί πρασιά (μου χει τύχει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Αν και υπαρχει το ΠΔ 289/2011....ο τοπογραφος υπαλληλος ΥΔΟΜ μου ειπε οτι ταυτιζεται λογω Διανομης...Απλα δεν το γνωριζα και ηθελα μια αλλη αποψη!! Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα