Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή φόρου εισοδήματος


Recommended Posts

όσο ζεί κανείς μαθαίνει.στο πάνω μέρος του εκκαθαριστικού αναφέρεται ένας αριθμός. λέει αριθμ. πιστ. κατ/σης. πχ 5/124 . αν ρωτήσετε τον υπάλληλο που έχει χρεωθεί τη δήλωσή σας στη ΔΟΥ θα σας ενημερώσει μέχρι ποιό νούμερο έχει υπάρξει οριστική εκκαθάριση και θα έχετε μια εκτίμηση για το πότε θα έρθει η σειρά σας.

Link to comment
Share on other sites

Όσοι κάνουν δήλωση μέσω Internet δεν αργούν να πάρουν εκκαθαριστικό, μόνο που αν η επιστροφή είναι μεγαλύτερη των 1.500€ θα πρέπει να προσκομίσουν στην Εφορία τα δικαιολογητικά.

 

Κάθε Εφορία έχει μία λίστα με όλους αυτούς που έχουν λαμβάνειν επιστροφή φόρου. Όταν όλοι αυτοί πάνε στην Εφορία τα δικαιολογητικά, η λίστα στέλνεται στο Υπουργείο και ξεκινάει η πληρωμή.

 

Αν λοιπόν καθυστερεί η επιστροφή φόρου, να ξέρετε ότι κάποιος που θα έπρεπε να έχει πάει τα χαρτιά δεν τα πήγε ακόμα !!!!

Link to comment
Share on other sites

Περιχαρής Σημερα βρήκα στο ταχυδρομείο φάκελο από την εφορία. Στα 20δευτερα που εκανα μέχρι να τον ανοίξω, έκανα σχέδια για τα λεφτά της επιστροφής φόρου. Τελικά ήταν το ΕΤΑΚ του 2009...... γκρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!! ( στείλαν εκκαθαριστικό για 1,33 ευρώ...Lol).

 

Στην αδερφή μου που πήγε αργότερα τα χαρτιά της, της ηρθε η επιστροφή φόρου (βέβαια άλλη εφορία).

 

Τα νέυρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φυγω..

Link to comment
Share on other sites

Κάθε χρόνο είμαι από τους πρώτους που υποβάλλω δήλωση και το εκκαθαριστικό έρχεται μέσα στο Μάϊο. Φέτος ακόμα περιμένω. Έχω επιστροφή. Τυχαίο ; Δεν νομίζω ;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.