dgt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Εμενα μου ηρθε προχτες η επιστροφη.. Και εχθες το ΕΤΑΚ Ουτε επιτηδες να το κανανε!!! Μη μιλας καθολου...εμενα ηρθε μονο το ΕΤΑΚ
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Επιστροφη μου ήρθε 310 ευρω και αμεσως μετα ηρθε το ΕΤΑΚ
akius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 μουχει ερθει εδω και 3 μηνες το χαρτι για την επιστροφη..εδω και 2 μηνες τους εχω παει τα χαρτια τα παντα συν χαρτι απο ΙΚΑ οτι δεν εχω εργοδοτικες εισφορες αφου δεν απασχολω κανεναν και ακομα δενε χω παρει τα χρηματα.... καλο σεπτεμβρη μουπαν.... μεχρι τοτε θα τους εχω αποδοσει τα 2πλασια απο ΦΠΑ και ΦΕΜ και α ναι πηρωσα και το ΕΤΑΚ που μουρθε....
Lousif3r Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Εγώ τέτοια εποχή την είχα παραλάβει ήδη την επιστροφή αλλά φέτος...ούτε καν έχει εκκαθαριστεί από ότι βλέπω στο www.gsis.gr Ξέρουμε κάποιο τηλ επικοινωνίας να μάθουμε τι γίνετε? Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
MAKAP Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 @Lousif3r Γράφτηκες στο forum, αλλά ΔΕΝ διάβασες, ως όφειλες, τους Κανόνες Συμμετοχής, με βάση τον πρώτο, από τους οποίους, ΔΕΝ γράφουμε greeklish. Διόρθωσε το μήνυμά σου, για να διαβάζεται. ΥΓ Φαίνεται ότι έγραφα ταυτόχρονα με τον ilias.
alej Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Εμένα ακόμα να βάλουν τα λεφτά στην τράπεζα... Σε κανά μήνα μου λένε.
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 και όλο χαρά ανοίγω το φακελάκι που ήρθε σήμερις και....................ΕΤΑΚ !!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Αίσθημα σαν το δοκάρι και έξω. Έφτασες τόσο κοντά όμως....
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 αυριο παω να ζητησω λεφτα απο τη επιστροφη....μουχαν πει αρχες σεπτ....λετε να εχει αλλαξει κατι απο τον ανασχηματισμο? αχαχαχ
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Ναι κάτι άλλαξε : θα σου πάρουν και το σώβρακο γι' αυτό μην πας καθόλου !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα