Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δλδ υπάρχουν άτομα που εισέπραξαν;

Ω ρε Μπένι, με το που πήγες άνοιξες οι κάνουλες του χρήματος.

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παίδες. Να κάνω μια ερώτηση? Έκανα έναρξη επαγγέλματος τον Ιανουάριο του 2011! Πόσο είναι το αφορολόγητό μου; Ισχύει ότι για τα πρώτα 3 μου χρόνια είναι 30,000 Ευρώ? Ή έγινε 12,000 για όλους;

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα!Ανήκω σε ΔΟΥ της Δυτικής Αττικής και ακόμη δεν μου έχει έρθει επιστροφή.(2000 ε το ποσό).Έεχει καθυστερήσει?Πως μπορώ να το ψάξω ? Σημειώνω οτι δεν είχα δηλώσει κάποιον λογαριασμό για να μπει το ποσό.

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Στη ΔΟΥ μου ειπαν οτι ολες οι εκκαθαρισεις για επιστροφες θα γινουν μετα την 1 Οκτωβρη...

Τους εχεις ερθει ενημερωση..

Επειδη θελουν πρωτα να υπολογισουν και να στειλουν τα "ραβασακια" για την εκτακτη εισφορα...

Αρα υπομονη...

Διαβασε αυτο...

Δημοσιεύτηκε

Διοτι προλλαβαν και τους ελεξαν...

Τσεκαρε στη ΔΟΥ μηπως εχεις καμια ελλειψη σαυτα που προσκομισες...

Δημοσιεύτηκε

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω απο Δευτέρα.Καλα θά ναι να την έχω παρει μέχρι 31/10 που πρέπει να χουμε πληρώσει ΤΣΜΕΔΕ.

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε
Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω απο Δευτέρα.Καλα θά ναι να την έχω παρει μέχρι 31/10 που πρέπει να χουμε πληρώσει ΤΣΜΕΔΕ.

Ευχαριστώ

Aφησε την επικοινωνία για ΤΕΤΑΡΤΗ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.