pbark Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Tετάρτη, 16.12.2009 , Αθήνα Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας , ώρα 19:00-21:30 Θέμα: 1) Έξυπνο σπίτι & Δίκτυο Δεδομένων (δομημένη καλωδίωση) στις σύγχρονες κατοικίες /μικρά γραφεία . Απλά βήματα, λύσεις και τρόποι ενσωμάτωσης στο στάδιο ανέγερσης νέων οικοδομών. 2)Ενημέρωση για τις Ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων- Επιθεωρητές Ελεύθερη συμμετοχή: fax: 210.40.82.157 email: [email protected]
fountaristos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να δώσει περισσότερες πληροφορίες? Πού ακριβώς στο ΣΕΦ θα γίνει το σεμινάριο? Έχω στείλει mail αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση μέχρι στιγμής και στο site της ΕΛΕΜ δεν έχω βρεί κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για περαιτέρω διευκρινήσεις.
pbark Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Το σεμινάριο θα γίνει στο ΣΕΦ. Για την αίθουσα θα πρέπει να πάτε από την είσοδο των δημοσιογράφων. Για πληροφορίες υπάρχουν τηλέφωνα επικοινωνίας στο δελτίο του ΤΕΕ στη σελίδα της ΕλΕΜ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα