Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 (edited) Μάλλον θα χτυπήσω ένα σαν αυτό που πήρες και συ Ηλία Edited Ιανουάριος 28 , 2012 by Ιάμβλιχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Ηλία... έμμεση οριζόντια μέτρηση δεν γίνεται ε? Ιάμβλιχος ναι είναι καλό.. το πήρα κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Γίνεται ναι έμμεση οριζόντια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahileas72 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Εγώ πάντως έχω πρόβλημα με το DLE 70. Το κουμπί μέτρησης δεν λειτουργεί άμεσα και με σαφήνεια. Το GLM 80 μου φάνηκε πολύ ποιοτικότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moldovanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 http://www.etools.gr/ergaleia-metrhshs/bosch-epaggelmatika/glm-50-bosch-metrhths-apostaseon.html αντικαταστασης του DL70,με ποιοτικη κατασκευη και ΙP54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Ωχ τα ίδια μάπα πλαστικά βλέπω με το GLM 80! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moldovanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 για να εχει ΙP 54 σε υγρασια και σκονη σιγουρα θα ειναι ποιοτικοτερο το 80 δεν εχει καμια πιστοποιηση επομενως μαλλον θα ειναι καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Αυτά τα μαλάκα πλαστικά που λέει νομίζω είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 (edited) Εδώ και 2 μήνες, έχω στην διάθεση του γραφείο μου το Leica Disto D5..... Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα μιας και οι αποτυπώσεις σε εργασίες πεδίου και ιδιαίτερα σε μεγάλες αποστάσεις και δύσβατες γίνονται πολύ εύκολα με την χρήση της κάμερας.... Αν μπορείς να διαθέσεις και ένα τρίποδο, "προσωπικά έχω της φωτογραφικής μου μηχανής" οι μετρήσεις γίνονται με απίστευτη ακρίβεια.... Δεν θέλω να φανεί ως προώθηση, αλλά έχω μείνει εντυπωσιασμένος με το συγκεκριμένο αποστασιόμετρο... Edited Φεβρουάριος 6 , 2012 by LEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 http://www.etools.gr...apostaseon.html αντικαταστασης του DL70,με ποιοτικη κατασκευη και ΙP54 Το σάιτ που παραπέμπεις διαφημίζει το GLM50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα