Greenick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 LEICA DISTO X310!!! Το έχω και εγώ από το καλοκαίρι,λίγο αλμυρή η τιμή αλλά πολύ ευχαριστημένος από αυτά που προσφέρει.Λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Πάρα πολύ καλά functions και λειτουργικά! Με κλισίμετρο που σου λυνει τα χέρια σε περίπτωση εμποδίων, φωτισμό οθόνης και κάτι που μου άρεσε.... αυτόματη αλλαγή της αφετηρίας μέτρησης όταν μετρά με την επέκταση για τις γωνίες!!! Πολλές φορές με το bosch όταν ξεχνούσα την επαναφορά της αφετηρίας μετά από μέτρηση με το επέκταμα. Όντως αλμυρή οπως είπες αλλά είναι θέμα εκτίμησης του καθενός το value for money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanasi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Έχω το bosch DLE 70, και δεν θυμάμαι αν αλλάζε αυτόματα την αφετηρία μέτρησης όταν άνοιγα την ακίδα για τις γωνίες. Γιατί προχθές δεν την άλλαξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Έχω το bosch DLE 70, και δεν θυμάμαι αν αλλάζε αυτόματα την αφετηρία μέτρησης όταν άνοιγα την ακίδα για τις γωνίες. Γιατί προχθές δεν την άλλαξε... Πατας πολλες φορες το κουμπακι κατω αριστερα και κοιτας την οθονη, εχει ενδειξη απο που μετραει, μπορει να ξεκινα το μετρημα απο 4 διαφορετικες θεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 LEICA DISTO X310!!! Πόσο κάνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 http://www.skroutz.gr/s/4329741/Leica-Disto-X310.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Το έχω και εγώ το Leica disto x310 και πραγματικά είναι πολύ ποιοτικό εργαλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Το Bosch GLM 80 που έχω, σε σχέση με τις λειτουργίες του είναι καταπληκτικό και δεν βλέπω να υστερεί κάπου σε σχέση με το leica (μόνο στην αυτόματη αφετηρία μέτρησης). Το μόνο μείον είναι ότι είναι ντιπ για ντιπ ψεύτικο από θέμα πλαστικών, ενώ το leica μπορείς να το κάνεις και μπάνιο βλέπω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Μικρότερη τιμή που βρίσκω αυτή τη στιγμή για το LEICA DISTO X310 είναι 215ευρώ +Φ.Π.Α.Το καλοκαίρι το είχα πάρει αν θυμάμαι καλά 225+Φ.Π.Α http://www.totalstation.gr/index.php/disto/leica-disto-x310-detailhttp://www.geodetic.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σλάρτιμπαρτφαστ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Καμια άποψη για την FLUS; πχ SW-80 και FL-60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα