Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Και εγω κατοχος του Bosch GLM 80.... Ευχαριστω ολον τον κοσμο για τη βοηθεια... αυριο τιθεται σε χρηση-αποσβεση....
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Σε πρόλαβαν με το π.μ. Τώρα είδα ότι ζητούσες πληροφορίες.
mikehellas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δεν ειδα αυτα τα αποστασιόμετρα αν εχουν αναδιπλουμενη πατούρα για να μπορεις να μετρησεις με ακρίβεια διαγωνίους, να παταει στις γωνειες μεσα...! (το είδα στο D5 αλλα θα μου πεις πολλά περισσότερα αλλη κατηγορια...! με πολλά plus!)
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Τα Bosch έχουν ακίδα που βγαίνει για να μετράς από το εσωτερικό γωνίας.
Michael Psyllakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Το Bosch GLR225 είναι το πιο οικονομικό από τα 5 πιο δημοφιλή αποστασίομετρα και είναι υπέρ-κατάλληλο και για τις 2 δουλειές. Το μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι το πληκτρολόγιο. 1
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Αυτό είναι το DLE 70 με άλλη ονομασία όπως το βλέπω (πολύ καλό πραγματικά). Από τα άλλα..............δεν νομίζω ότι πλην του Leica είναι και κάποιο άλλο δημοφιλές.
neoklis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Επειδή κι εγώ ψάχνω αυτές τις μέρες για αποστασιόμετρο, κι επειδή έβαλα και την προδιαγραφή να διαθέτουν μέτρηση κλίσης, τα φθηνότερα σε κάθε μάρκα που βρήκα είναι : Bosch GLM 80 (φθηνότερη τιμή 157 € μόνο του και 177 € με την ράγα R60) Stanley TLM 130i (φθηνότερη τιμή 253 €) Leica Disto D3a (φθηνότερη τιμή 296 €) Αν έχει κανείς να προτείνει κι άλλα μοντέλα, με μετρητή κλίσης, ας προσθέσει στη λίστα. Θα μ' ενδιέφερε ακόμη αν κανείς ξέρει (γιατί απ' την προηγούμενη συζήτηση δεν το κατάλαβα) ποια μοντέλα, απ' όσα αναφέρθηκαν, έχουν τη δυνατότητα μέτρησης οριζόντιας γωνίας (π.χ. δυο τοίχοι που δεν είναι κάθετοι μεταξύ τους).
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Λόγικά μέτρηση από εντός γωνίας θα έχουν όλα. Το Bosch έχει σίγουρα πάντως.
neoklis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Λόγικά μέτρηση από εντός γωνίας θα έχουν όλα. Το Bosch έχει σίγουρα πάντως. Όχι από εντός γωνίας. αλλά μέτρηση της γωνίας.
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Ε πως θα γίνει αυτό ρε παλικάρι? Μόνο έμμεσα με γεωμετρία............................
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα