sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 για πες για D2.
agior Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Έχω ένα ταχύμετρο με ηλεκτρονική ανάγνωση γωνιών και υπολογισμό απόστασης με αποκοπτόμενο.Υπάρχουν αποστασιόμετρα laser που να μπορούν να τοποθετηθούν στο πάνω μέρος του ταχύμετρου για υπολογισμό της απόστασης; προσωπικά, παλαιότερα προσάρμοσα ένα Bosch πάνω σ' ένα Τ16 και έμεινα έκπληκτος απ' το υβρίδιο μόνο που έπρεπε να γράφω καρνεδάκι... Πιστεύω πως ένα ηλεκτρονικό ταχύμετρο μπορεί να συνεργαστεί με laser όμως θα πρέπει να "παντρέψεις" τις αναγνώσεις του ταχυμέτρου με την (κεκλιμένη) απόσταση με τη βοήθεια εξωτερικού καταγραφικού (data logger) πράγμα που δεν συνηθίζεται στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2008 ναι μέχρι τα 30,00μ ντάλα ήλιο έβλεπα. Αλλά εγώ είμαι και λίγο αετομάτης....... μεχρι 30 μετρα χρησιμοποιεις τριποδο? στα ποσα μετρα απαιτειται?
sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 το disto d2 εχει υποδοχη για να προσαρμοστει σε τριποδο?
sgp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2008 Έχει. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, πως σου φαίνεται η τιμή €145+ΦΠΑ
mafounargi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στο Ηράκλειο να πουλάει Laser αποστασιομέτρα; Ευχαριστώ.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 σου προρείνω την αγορά απο μια αντιπροσωπεία Τοπογραφικού Εξοπλισμού απο Αθήνα η Θεσσαλονικη ενδεχομενως στο μέλλον να χρειασθείς και κάποιο παρελκόμενο εξοπλισμό η επισκευή
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Τελικά τι έγινε,το πήρατε το d2 γιατι και γω σ αυτό εχω καταλήξει...?Αεροστάθμη είναι υπερβολή για ένα αποστασιόμετρο λέτε?Επίσης για εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιείτε ανακλαστήρες ή αρκεί οποιαδήποτε εμπόδιο?
Directionless Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Εγώ που 'χω το d3 πάντως είμαι κατευχαριστημένος (200Ε από Αμέρικα - αγορά εκεί, όχι διαδικτυακά κλπ - ).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα