reVma Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δεν έπρεπε να ενημερώσουν και να στείλουν τουλάχιστον μαιλ σε όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν είχαν κληρωθεί; Πάλι καλά που μας ενημέρωσες Γιάννη. Ωραίος.
Τριαντάφυλλος Μ. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 και σε μένα λέει "ασυμφωνία ΑΜ με ονοματεπώνυμο" κατά την προσπάθεια εγγραφής. Μάλλον θα είναι τα γνωστά προβλήματα του server...
reVma Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Αν σου βγάζει αυτό το μήνυμα είναι γιατί δεν έχεις γράψει το όνομά σου όπως το έχεις δηλώσει στο ΤΕΕ. Δηλαδή άλλο το Γεώργιος και άλλο το Γιώργος. Δοκίμασέ το.
Τριαντάφυλλος Μ. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Το θέμα είναι ότι το γράφω όπως ακριβώς είναι γραμμένο στο δελτίο μέλους. Δοκίμασα με κεφαλαία...δοκίμασα με μικρά....τίποτα.... λες να έχουν κάνει κανένα τυπογραφικό λάθος κατά την εισαγωγή των στοιχείων;
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα... ότι και να δοκιμάζω ΤΙΠΟΤΑ!!! υπάρχει καμιά ιδέα??? τις πταίει???
thomas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Μήπως αρχικά ισχύει για τους κληροθέντες γι αυτό οι υπόλοιποι τρώνε άκυρο τρελό
parist43 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 εως πότε είναι η προθεσμία για να κάνει κανείς αίτηση?και μπορεί να κάνει αίτηση για περιτότερα του ενός μαθήματα?
poltaigan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Στην σελίδα του ΤΕΕ αναφέρει "Στην Α Φάση λειτουργίας, το e-learning απευθύνεται στους συναδέλφους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «e-MHXANIKOI». Οι υπόλοιποι μηχανικοί θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια εξ αποστάσεως με νέα ανακοίνωση".
legrandeblue1980 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 Δοκίμασε κάποιος συνάδελφος, που δεν είχε επιλεγεί στο eμηχανικοί, να εγγραφεί?
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2009 Εγώ είχα κάνει αίτηση και όταν είχαν πρωτοβγεί και τώρα μπήκα και έκανα ότι ζητουσε αλλά δεν μου ήρθε το μαιλ που λένε να περιμένεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα