kostaspde Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Έπαθα λαλά: http://archlinexp.com/page/show/436 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas!! Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Έπαθα λαλά: http://archlinexp.com/page/show/436 Kαι εγώ εντυπωσιάστηκα; Aναμεσα σε αυτό και το archicad se ποιο προτείνετε; Γνωρίζει κανείς τους περιορισμούς του σε σχέση με την κανονική έκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthemelis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Όντως το IDEA είναι πάρα πολύ καλό και νομίζω κάπου το πήρε το μάτι μου σε ένα review του cadalyst magazine... γειά σου Χάρη χαίρομαι που σε βλέπω . Εγώ δεν ξέρω να σου πω ακριβώς το κόστος τους αλλα φανταζομαι ότι το All Plan είναι πιο φτηνό. Για το 2ρο που είπες πάλι δεν είμαι σίγουρος αλλά αμφιβάλλω γιατί η μία λέγεται Nemetchek και η άλλη Graphisoft (η τελευταία έχει το archicad). Νομίζω την έχει εξαγοράσει... Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 ποιος εχει εξαγορασει ποιον?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arlav Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Η Nemetchek έχει εξαγοράσει την Graphisoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 οφφ τοπικ : οποτε καποια στιγμη allplan & archicad θα ενοποιηθουν?? εχει ακουστει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 όχι. H Nemetchek έχει όντως αγοράσει την Graphisoft, αλλά δεν την έχει απορροφήσει. Υφίσταται κανονικά σαν ξεχωριστή επιχείρηση και αναπτύσσει το Archicad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Να πω ότι εδώ και λίγους μήνες έχω το archline και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τόσο από το πρόγραμμα, όσο και από την υποστήριξη. Όχι φυσικά πως είναι 100% τέλειο αλλά πραγματικά το πρόγραμμα τα σπάει. Πάντως τα αρνητικά του προγράμματος είναι ελάχιστα. Να πω πως στο γραφείο ένα παλικάρι ήξερε το archicad και μέσα σε 1-2 μήνες μου λέει ότισυγκρίνοντάς το με το archline δεν θα ξανασχοληθεί με το archicad. Το archine συνεργάζεται με το artlandis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Παιδιά από τιμή πόσο πάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 H μισή του Αrchicad , περίπου 1.900Ε. Μου το είχαν εγκρίνει από το ΕΣΠΑ αλλά δυστυχώς τότε δεν είχα επιπλέον λεφτά για να το πάρω και αυτό, αν και αρχικά το είχα δηλώσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα