Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναστολή δόμησης στη Φιλοθέη;


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στη Φιλοθέη υπάρχει αναστολή αδειών για κάποιο λόγο?και βασικα...τι θέλουν ν αλλαξουν απο τους πανεμορφους ορους?

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Πέρσι το καλοκαίρι το ΥΠΕΧΩΔΕ κατόπιν αίτησης του Δήμου προχώρησε σε αναστολή των οικ. αδειών για ένα χρόνο (ο οποίος χρόνος λογικά...έληξε). Υπήρξαν επιφυλάξεις ως προς τη νομιμότητα (από ''τεχνικούς κύκλους'') αλλά δεν ξέρω τί έγινε.

 

Πάντως υπήρχε πρόβλημα: κυρίως αφορούσε κεκλιμένα οικόπεδα όπου, με τις γνωστές διαδικασίες, υπόγεια μετατράπηκαν σε κανονικούς ορόφους. Επιπλέον είχαν παρατηρηθεί παραβάσεις ως προς τις αποστάσεις Δ, τις πρασιές, τα ύψη των περιφράξεων και την υποχρεωτική βλάστηση.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, υπάρχει αναστολή οικοδομικών αδειών για ένα χρόνο (ακόμα). Η αναστολή ισχύει από το 2008. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Από αυτό τον Σεπτέμβρη ισχύει και αναστολή στο Π. Ψυχικό. Ο λόγος είναι για τη διατήρηση του όρου της "Κηπούπολης" και τη σχέση που έχει αυτό με τα εκτός περιγράμματος οικοδομής υπόγεια στις νέες οικοδομές βάσει ΓΟΚ για θέσεις στάθμευσης, το ύψος της πλάκας του υπογείου αυτού και τι συνέπειες έχει αυτό στην δεντοφύτευση των ακαλύπτων. Αξίζει τον κόπο πιστεύω. Οι ίδιες απαιτήσεις υπάρχουν και για το Π. Ψυχικό από το δήμο για τροποίηση των όρων δομήσεως.

 

ss_sk μαζί γράφαμε! :) Είναι και όλα αυτά που ανέφερες κι εσύ.

Link to comment
Share on other sites

και φυσικα θα κρατησουμε τις τιμες των κατοικιων στις δυο συμπαθεστατες γειτονιες στα υψη - μην ξεχνιομαστε με την πρασινη επιχειρηματολογια. αντε γιατι γεμισε μετοικους το προαστιο μας *_σαρκασμός_*

Link to comment
Share on other sites

Αυτό δεν το γνώριζα. Για τη Φιλοθέη μόνο ή και για το Π. Ψυχικό, συνάδελφε; Υπήρχε κάποια εξέλιξη στους όρους δόμησης ή παρέμειναν οι ίδιοι;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.