mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 καλησπερα, μου ζητηθηκε να βγαλω μια αδεια ξυλινης αποθηκης περα του οτι ειναι η πρωτη μου αδεια γενικα δε ξερω καν πως να ξεκινησω και με τι προγραμμα να δουλεψω.... καποιος καμια ιδεα;
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Πρόχειρο ξυλότυπο έφτιαξες? Πως θα κατασκευαστεί το κτίριο ?
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Σχετικό πρόγραμμα είναι το WOODexpress που λύνει με τον ΕC5, ρίξτο μία ματιά.
mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Πρόχειρο ξυλότυπο έφτιαξες? Πως θα κατασκευαστεί το κτίριο ? τώρα προσπαθώ να κάνω έναν...μη νομίζεις η πρώτη μου άδεια θα είναι.
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Καθόρισες τρόπο δόμησης; Με ξύλα γίνονται πολλά πράγματα... φέρουσα (κορμοί), κλασσικά με υποστυλώματα ή και κάποιο πλαισιωτό σύστημα (πχ WLF που είναι ευρέως διαδεομένο στις ΗΠΑ - http://en.wikipedia.org/wiki/Framing_%28construction%29 ).
mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (edited) δεν καθορισα ακομη καθως ειναι η πρωτη μου αδεια και το ψαχνω...εχω πελαγωσει λιγο. αλλα σκεφτομαι να ειναι με υποστηλωματα και ξυλινο ζευκτο Edited Ιανουάριος 12 , 2012 by terry
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Δεν κάνεις κάποια αναζήτηση εδώ πρώτα http://www.michanikos.gr/forum/64-%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82/
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 πως γινεται επιλυση στεγης με το runet οπου η κατοψη εδρασης ειναι μορφης <<γαμμα>>??????(δυο καθετα παραλληλογραμμα μεταξυ των )?????
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Καλημέρα. Θα επιλύσεις τα δύο ζευκτά που έχουν άνοιγμα ίσο με το πλάτος καθενός εκ των δύο παραλληλογράμμων που συνθέτουν την Γ κάτοψη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα