ilias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2009 ilias, στους οικισμούς κάτω των 2000, δεν έχει εφαρμογή το άρθρο για χαμηλά κτίρια, αφού το μέγιστο ύψος είναι 7.50 Αυτό μου διέφευγε erling, ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΞΑΝΘΗ2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Καλημέρα σε όλους. Επιτρέπεται μέσα στο υποχρεωτικό Δ (απ'όσταση κατοικίας απο όριο οικοπέδου- για οικισμό 2,5 μέτρα) να υπάρχει μικρός εξώστης 1x1 (τύπου πλατύσκαλο για μια μικρή σκάλα με 4 σκαλοπάτια? Ή μέσα στα 2,5 αυτά μέτρα δεν επιτρέπεται τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Νομίζω πως δεν επιτρέπεται. Υπάρχει όμως η λύση να το δείξεις σαν διαμόρφωση εδάφους δηλ. να δείξεις τη σκάλα και τον εξώστη "μπαζωμένα" ότι πατάνε στο έδαφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΞΑΝΘΗ2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Kατέθεσα την άδεια μια διόροφης μικρής οικοδομής και αντί για 2,5 μ. εγώ είχα αφήσει 3μ απο το οικόπεδο. Δε μου έκαναν καμί παρατήρηση -διόρθωση όμως στον έλγχο των αρχιτεκτονικών. Και μου έκανε εντύπωση. Παρόλ' αυτά τα σχέδι αμου σφραγίστηκαν κανονικά και προχωράνε τα στατικά τώρα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Δεν κατάλαβα γιατί να σου κάνουν διόρθωση? Αφησες απόσταση μεγαλύτερη από 2,5μ! Μήπως κάτι δεν καταλάβα? Επίσης μπορείς μέσα στα 2,5 μ να βγάλεις εξώστη μέχρι 1μ. (περα από αυτά που σωστά είπε ο arcgeo) Μιλάω παντα για οικισμούς μέχρι 2000κατ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΞΑΝΘΗ2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 ok! Σας ευχαριστώ πολύ. Είχα απλά την εντύπωση ότι μέσα στο επιτρεπόμενο 2,5 δεν επιτρέπεται καθόλου εξώστης. Πρώτη μου άδεια είναι και δεν τα ξέρω πολύ καλά τα του ΓΟΚ , τώρα τα μαθαίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
realarch Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 καλησπέρα έχω την ίδια ερώτηση αλλά σε εκτός σχεδίου ιδιοκτησία (επί επαρχειακού). Η απόσταση από όρια πρέπει να είναι 5 μέτρα. Μπορώ σε αυτά τα 5 μέτρα να έχω εξώστη και πόσο μήκος δικαιολογήται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsak1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Οχι, σε εκτός σχεδίου μέσα στο Δ επιτρέπονται μόνο μπαζωμένες βεράντες και σκάλες διαμόρφωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dim84 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Εξώστης πλάτους 1m μέσα στο Δ επιτρέπεται και στους οικισμούς προ '23? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Επιτρέπεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα