myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 έχω μια απορία μπορούν οι ιδοκτήτες του όμορου να κάνουν αγωγή στον επιβλέποντα του έργου;;;; η οποιαδηποτε αγωγή δεν γίνεται κατά του ιδιοκτήτη;;;;;
acnt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Αλέξανδρε, το λέει αυτό που έγραψες: "Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης σε ζητήματα τεχνικής φύσεως που συντάχθηκε από μηχανικό που διορίστηκε ύστερα από αίτηση διαδίκου από το ΤΕΕ "δεν αποτελεί απλήν ανώμοτον μαρτυρίαν, αλλ' εγγράφου το οποίο εν τι αρμοδιότητά του εκδίδει ούτος, εν περιπτώσει δ' επικλήσεως και προσαγωγής της νόμιμης εν τη δίκη υπό του διαδίκου τούτου λαμβάνεται υπ' όψιν υπό του δικαστηρίου και συνεκτιμάται μετά των λοιπών αποδείξεων προς συναγωγήν δικαστικών τεκμηρίων" (Α.Π. 867/1972)" Πρέπει να υπάρχει διάδικος. Όταν δεν υφίσταται δίκη, η πραγματογνωμοσύνη που θα ζητήσω, είναι απλά μια επιστημονική άποψη με πολύ μεγάλο κύρος, αυτό του ΤΕΕ. Γι'αυτό μίλησα για "ιδιωτική" και "δικαστική" πραγματογνωμοσύνη. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Ναι, κι εγώ έχω δει οτι τα πράγματα με τις πραγματογνωμοσύνες είναι πολύ σφιχτά. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα