howard_roark Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 βρε καλα τα λες και τα ξερω κι εγω τα κερασματα με τα φαγκροπουλα. δεν ειναι θεμα "ευαισθησιας" ή "ευγενούς πνεύματος", είναι οτι εχω βαρεθει να ακουω οτι μας φταινε ολοι και ολα αλλα αξιοπρεπεια στον καθρεπτη δεν εχει κανενας στη τελικη. να παραδεχτουμε οτι ειμαστε πονηρουληδες ανατολιτες απατεωνισκοι τοτε. μην το παιζουμε κυριλε οπου μας βολευει. αυτο λεω. την πραγματικοτητα την ξερω - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 να παραδεχτουμε οτι ειμαστε πονηρουληδες ανατολιτες απατεωνισκοι τοτε. μην το παιζουμε κυριλε οπου μας βολευει. αυτο λεω. την πραγματικοτητα την ξερω με όποιον δάσκαλο καθήσεις , τέτοια γράμματσ θα μάθεις , λέει η σοφή παροιμία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 κυριοι καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι πως μπορω να βρω τα νομιμα τετραγωνικα ενος κτιριου οταν δεν εχω την αδεια?φαινονται καπου σε λογαριασμο υδρευσης ρευματος?κ ειναι δυνατον ενα κτιριο να εχει αυθαιρετα το 80% κ να λειτουργει ως καταστημα?κ κατι αλλο ειναι δυνατον να ενοικιαστει ενα παρανομο κτισμα?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα