parist43 Δημοσιεύτηκε January 8, 2010 at 02:25 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 8, 2010 at 02:25 μμ απλά κωλύωμαι να απαντήσω,σεβόμενος τον χώρο που φιλοξενει τις απόψεις μου.εξαλου παντα ημουνα υπερ της δημοκρατίας οπότε ο λόγος και στους λοιπούς ενδιαφερόμενους συναδελφους.και μιλάμε παντα για τον επικείμενο νόμο που θα αφήνει παραθυρο πιστοποίησης σε εμπειροτεχνες,σχεδιαστες.
CostasV Δημοσιεύτηκε January 8, 2010 at 08:03 μμ Δημοσιεύτηκε January 8, 2010 at 08:03 μμ Το να κάνεις moderating συνήθως είναι ανιαρό και μερικές φορές ενοχλητικό (για το μέλος). Το να μετατρέπεις τον θυμό σε χιούμορ, όπως ο ss_sk είναι τέχνη!
parist43 Δημοσιεύτηκε January 9, 2010 at 07:56 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 9, 2010 at 07:56 μμ Αυτό σημαίνει ότι ο πτυχιούχος με βασικές σπουδές κολεγίου μπορεί να βρεθεί στην επίσημη κατάταξη με υψηλότερα πιστοποιημένα προσόντα από τον πτυχιούχο Πανεπιστημίου. απο αρθρο του Ελευθερου Τυπου με τιτλο Σκίστε τα διπλώματα με… κοινοτική οδηγία στις 5-1-2010χωρις σχολιο.κατα τα λοιπα εγω ειμαι ο επιμονος με φοβιες. ας παρει λοιπόν ο μεσίτης πιστοποίηση να κανει νομιμα τα τοπογραφικά.
GRTOPO Δημοσιεύτηκε January 9, 2010 at 09:31 μμ Δημοσιεύτηκε January 9, 2010 at 09:31 μμ Τι να σου πώ ρε parist.... Εάν είναι με κοινοτική οδηγία ... την έχουμε "κάτσει" όλοι ότι και να λέμε !!
geokal Δημοσιεύτηκε January 9, 2010 at 10:34 μμ Δημοσιεύτηκε January 9, 2010 at 10:34 μμ Καλά εσείς τι περιμένατε από την Ε.Ε. και τα κολέγια? Του μεσίτη μόνο η πιστοποίηση του λείπει, αφού έχει το GPS χειρός κάνει εύκολα ¨τοπογραφικά¨! Οι μηχανικοί του είναι άχρηστοι με το ακριβό τους εξοπλισμό και τις περιττές σπουδές τους.
gvarth Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 10:36 πμ Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 10:36 πμ Θα' λεγα τι του λείπει αλλά θα βάλω τους συντονιστές σε δουλειές Με το GPS χειρός , άρπα κόλλα θα κάνει και όχι δουλειά αξιώσεων. Έτσι κι αλλιώς , την δουλειά αξιώσεων αδυνατεί να την κατανοήσει . Και φυσικά δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε τον εξοπλισμό ούτε την εμπειρία για να την κάνει. Το πολύ πολύ να κάνει κανένα τοπογραφικό σε παραλληλόγραμμο επίπεδο οικόπεδο ... Αλλά πότε ενδιέφερε τους μεσίτες η ποιοτική συστηματική και σωστή δουλειά και πότε ήταν ικανοί να την "διαβάσουν" και διατεθιμένοι να την πληρώσουν ή έστω να την αναζητήσουν και να την προσφέρουν σαν επιλογή στους πελάτες τους ;
BAS Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 01:48 μμ Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 01:48 μμ Kαι οι πελάτες τους να την πληρώσουν . Μην τους βγάζεις έξω , αυτοί είναι οι ένοχοι .
gvarth Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 05:03 μμ Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 05:03 μμ Ο μεσίτης , εμφανίζει πιθανές λύσεις - επιλογές ακινήτων - και ο πελάτης πιθανόν αγνοεί το ότι η "φθηνοδουλειά" και η ξεπέτα στη σύνταξη τοπογραφικού (και όχι μόνο) τελικά θα γυρίσει σε βάρος του. Ο μεσίτης , για να δώσει "δελεαστικό" πακέττο , έχει το νου του προχειροδουλειά που δεν θα στοιχίσει και τόσο ... Υπάρχει και η νοοτροπία της αναζήτησης παντού και πάντα των φθηνότερων λύσεων και το γλυκό έρχεται να ... δέσει , αν δεν συνεχίσουν κάποια στιγμή τα δεσίματα (σε βάρος του πελάτη τώρα) λόγω άγνοιας και παρανομιών που έγιναν για να του στοιχίσει φθηνά το "πακεττάκι"...
BAS Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 05:10 μμ Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 05:10 μμ Οι μεσίτες , είναι πληγή γιά τον χώρο . Ιδιαίτερα στην επαρχία , που χρησιμοποιούν τον όρο "τεχνικό γραφείο" , ο οποίος όπως έχω ήδη πεί πρέπει να προστατευθεί . Οι πελάτες τους όμως , είναι εν γνώσει τους θύματα , γιατί ο θεός τους είναι το τζάμπα και το φτηνό και όχι το σωστό .
parist43 Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 05:16 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 10, 2010 at 05:16 μμ Συνυπογράφω αυτά που λέει ο ΒΑS. το τί εχω δή ,αλλο πράγμα.απόλυτη ευθύνη οι πελάτες.1000%.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα