nikos1333 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Καλισπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, Εχω 1 οικόπεδο 258 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 1,8 Θα ήθελα να κάνω ανέγερση οικοδομής σε 3 ορόφους 1ος όροφος 2 διαμερίσματα 2ος όροφος 2 διαμερισματα 3ος όροφος 1 μεγάλο διαμέρισμα Αν συμπεριλάβουμε , είσοδο , σκάλες , ανσασέρ, προσθέσουμε τους ημιυπέθριους , πόσο μου μένει καθαρό να κτίσω? π.χ. 1ος οροφος 2 80ρια 2ος οροφος 2 80ρια 3ος οροφος 1 120ρι κάπως ετσι τα έχς σκεφτεί , είναι εφικτώ ? και πόσο στο περίπου θα στοιχήσει ? με υπόγειο , και παρκιν μονο πιλοτή. ευχαριστώ πολύ.
achille Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Ελπίζω να μην περιμένετε στα σοβαρά να πάρετε απάντηση απο εδώ μέσα...
zena13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Αγαπητέ Achille, γιατί όχι, θα μου επιτρέψετε να δώσω μια απάντηση: 258 * 1,8 = 464,4 η δόμηση του οικοπέδου θέλετε να φτιάξετε: 4 * 80 + 120 = 440 τμ σας μένει για κοινόχρηστα 24,4 σε τρεις ορόφους + υπόγειο + πυλωτή (?) πολύυυυυυ χλωμό το βρίσκω!!! εφικτό? αδύνατον!!!! κόστος: από 1.200 έως 4.000 ευρώ/τμ (και βάλε!!!) πως το βρίσκετε? (μέρες που είναι ας αντιμετωπίζουμε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα!)
harristheo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 καμιά κατοψούλα ή δύο??? κρίμα είναι ο άνθρωπος... χάρης
nikos1333 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 @zena13 Ευχαριστώ για την απάντιση , είμαι ναυτικός και θα μάθω όταν ξεμπαρκάρω , απλά ήθελα να έχω μια ιδέα , πάνω κάτω . Δήλαδη αν προστεθούν οι ημιυπέθριοι παλι δεν βγένει ? Πόσο περιπού τ.μ. χρειάζονται για είσοδο σκάλες και ασανσέρ για 3 οροφους? Πάντα μιλάω στο περιπου να πάρω μια ιδέα . Ευχαριστώ.
zena13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε λίγο, θα ήθελα να σας απαντήσω ότι οι παραπάνω υπολογισμοί μπορεί να αποδειχθούν αφελείς και εντελώς ακατάλληλοι για την περίπτωσή σας. Εμπιστευτείτε έναν μηχανικό, ρωτήστε γι αυτόν άλλους που τον εμπιστεύτηκαν. Επισκεφτείτε τον και αναθέστε του μια προμελέτη. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πάρετε αξιόπιστες πληροφορίες και φυσικά αυτός και μόνο θα σας κάνει σοβαρές και υλοποιήσιμες προτάσεις αφού εξετάσει με προσοχή τα δεδομένα και τις πληροφορίες που θα του δώσετε. Επίσης, σας ενημερώνω ότι οι ημιυπαίθριοι χώροι δεν είναι δωμάτια. Το κλείσιμό τους είναι μη νόμιμη ενέργεια για την οποία εσείς θα έχετε την ευθύνη (οικονομική και ποινική)! Κανένας σοβαρός επαγγελματίας μηχανικός δεν θα σας προτείναι να τους κλείσετε. Και μην ξεχνάτε πως: ότι πληρώνεις, αυτό παίρνεις !
harristheo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 ότι πληρώνεις, αυτό παίρνεις ! και άμα προσπαθήσεις να μην πληρώσεις δεν παίρνεις και τιποτα... χάρης
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Εγώ γτ θυμάμαι και άλλο ναυτικό να ρωτάει κάτι αντίστοιχο..Δεν το βρίσκω όμως.... Προσέχουμε την ορθογραφία φίλε Νίκο...
parist43 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 καλύτερα να σας πή ενας μηχανικός αφου κάνει αυτοψία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα