terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 (edited) Οτι ειπε ο Μανωλης. Δεν εχει καμια σημασια αν εχεις αναλυτικο ή συμβατικο, παντα πληρωνεις τα παραπανω επι του προυπολογισμου του εργου (οπως και αν προκυπτει αυτος) Edited Αύγουστος 25 , 2013 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Το ΕΚΚΟ το υποβάλλουμε σε 1 αντίγραφο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 se 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Το ΚΗ Δήμου μπορούμε να το πληρώσουμε σε οποιαδήποτε ΔΟΥ ή μόνο στην ΔΟΥ του Δημου που ανήκει η ΥΔΟΜ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Σε οποιαδήποτε ΔΟΥ μπορείς, αλλά καλό είναι να ξέρεις εσύ τον κωδικό του δήμου που ανήκει το έργο σου γιατί αν πέσεις σε υπάλληλο με ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να χάσεις την μισή μέρα σου να τον βλέπεις να σημαδεύει τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο στο περίπου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 για αποτυπωση υφισταμενου στα φορολογικα πληρωνω κανονικα ΚΗ και εισφορα δημου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Καλησπέρα... Μία ερώτηση για το παράβολο δημοσίου 0,5% μέγιστο ποσό 2,50. Έχει καταργηθεί το μέγιστο 2,50€; Πήγα στην πολεοδομία και μου είπαν πως πληρώνουμε κανονικά 0,5% x Π. Ισχύει; Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Τι ψαχνεις να βρεις. Πληρωσε το να τελειωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemhs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Βρε παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής : έβγαλα πριν από 1 μιση χρόνο μια έγκριση δόμησης για δυο δικές μου μεζονέτες και τελικά μου έληξε. Επειδή πριν λήξει πήγα να εκδώσω την άδεια δόμησης μου είπε ο μηχανικός της πολεοδομίας ΄΄μην ανησυχείς θα την επανεκδόσεις σύμφωνα με την προηγούμενη και όλα οκ΄΄, τώρα λοιπόν μου λένε ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω όλες τις αμοιβές και κρατήσεις που είχα κάνει τότε οπότε πρέπει να ξαναπληρώσω . Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να χρησιμοποιήσω αμοιβές κρατήσεις από την παλιά άδεια? Υπ' όψιν πρόκειται για ακριβώς την ίδια άδεια δηλαδή δεν αλλάζω σχέδια κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 δηλ τι σου λένε να πληρώσεις συμπληρωματικές αμοιβές μελετών π.χ λόγω αλλαγής λ?? (δεν γνωρίζω άλλαξε-δεν άλλαξε??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα