Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια για σοβάντισμα εξωτερικής όψης


Recommended Posts

Καλησπερα συναδελφοι..εχω αναλαβει μια δουλεια κ θελω να σοβαντισω την εξωτερικη προσοψη του κτηριου..Εμαθα οτι χρειαζεται να γαλω αδεια για αυτεσ τισ εργασιεσ..Απο πολεοδομια η απο τον αντιστοιχο δημο?..Γνψριζετε τι πιστοποιητικα θα χρειαστω για την αδεια?...Σας ευχαριστω πολυ..

Link to comment
Share on other sites

Ως μή μηχανικός, δεν βγάζετε άδεια... Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μηχανικό...

Με μπερδεύει λίγο το Μη μηχανικός και το "καλησπέρα συνάδελφοι" και συμπεραίνω ότι είσαστε εργολάβος...

 

Για το καλό του πελάτη σας αλλά και της αγοράς γενικότερα περιμένουμε από εσάς τουλάχιστον (εδώ γελάνε μάλλον όλοι) να υποστηρίξετε τη νομιμότητα στις διαδικασίες...

Link to comment
Share on other sites

πολεοδομία την άδεια με μελέτη από μηχανικό και υπό την επίβλεψη μηχανικού

 

άδεια κατάληψης πεζοδρομίου από το δήμο

Link to comment
Share on other sites

Βασικα συναδελφοι ειμαι μηχανολογος μηχανικος απλα δεν το ειχα αναγραψει στο προφιλ..επειδη ειμαι νεος ακομα γνωριζεται τι δικαιολογητικα θα χρειαστω για την αδεια οικοδομης στην πολεοδομια?

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω αναλαβει ολο το συνολο των εργασιων συμπεριλαμβανομενου και του σοβαντισματοσ αλλα επειδη το κτηριο ειναι διατηρητεο πρεπει να βγαλω αδεια οικοδομησ απο πολεοδομια για σοβαντισμα κ αλλαγη αλουμινιων.Πρεπει να κανω αναθεωρηση και αναφερω τισ εργασιεσ τισ ανωτερω?

Link to comment
Share on other sites

Αφού το κτίριο είναι διατηρητέο πρέπει να βγάλεις άδεια για όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιήσεις.Εκτός από την πολεοδομία πρέπει να εγκρίνει το σύνολο των μελετών που θα υποβληθούν και η Αρχαιολογία ή το Υπεχωδε ανάλογα το Φεκ που έχει κριθεί διατηρητέο. Σου προτείνω να πας σε έμπειρο συνάδελφο με εξειδίκευση στις συγκεκριμένες μελέτες. Οι διαδικασίες που απαιτούνται είναι εξαιρετικά χρονοβόρες (περίπου 1,5 έτος).

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Συνάδελφε πως θα σου φαινόταν να προσπαθώ να διεκπεραιώσω τις μηχανολογικές μελέτες ρωτώντας σε ενα forum μηχανικών?αν πας σαν συναδελφος μηχανικός σε εναν πολιτικό σιγουρα θα σε διευκολύνει λογω συναδελφικής αλλυλεγγυης ασε που μπορεί να συνεργαστείτε στο μέλλον

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.