Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί δασοτεμαχίου


Recommended Posts

Δασολόγε εννοείται πως συμβουλεύτικα και δασολόγο βέβαια δημόσιο. Αλλά ξέρεις τι γίνεται με ορισμένους δασολόγους? Είναι πολύ ελαστικοί με τον αποχαρακτηρισμό, ή πιο ορθά χαρακτηρισμό ως μη δασικών εκτάσεων, που διεκδικούν οι 'λαδοματίες' και εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα σε όλους αυτούς που πάνε με το γράμμα του νόμου. Αυτό το αναφέρω καθώς με εξοργεί το γεγονός ότι την έκταση τη δική μου την παρουσιάζει ως δασική ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει μια ωραιότατη βιλίτσα. Φαίνεται πως για τους δασολόγους της περιοχής το δάσος έχει δυνατότητες υπερπήδησης ιδιοκτησιών. Σε κάθε περίπτωση δεν σκοπεύω να κόψω κανένα απολύτως δέντρο απλά ένα καθαρισμό σκέφτομαι να κάνω ώστε το τεμάχιο να μην παρουσιάζει την εικόνα της χρόνιας εγκαταλειψης και βεβαίως ώστε να μπορέσω να κάνω και ένα επικαιροποιημένο τοπογραφικό.

Κοιταξε και ο καθαρισμός του υπορόφου απαγορευεται, μπορείς ομως να κανεις μια προγραμματική συμβαση με το δασαρχείο για πυροπροστασία και καλλιέργεια δάσους και να δίνει ο καθαρισμός που θέλεις. Από κει και πέρα βλέπομε.... ενα ενα καθε φορά!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.