dimkar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 καλησπέρα το ερώτημά μου είναι εάν επιτρέπεται η κατασκευή πυλωτής σε οικόπεδο εντός σχεδίου στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης. Εάν δεν επιτρέπεται, τι θα μπορούσε να γίνει στο ισόγειο με στόχο να μην μετράει στη δόμηση από τη στιγμή που δεν θα χρησιμοποιηθεί. Η κατοικία θα γίνει στον 1ο όροφο. Ευχαριστώ.
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 μετά το νέο νόμο Σουφιλά ούτε χώρος στάθμευσης δεν μπορεί να γίνει πλέον
dimkar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Δηλαδή τι μπορεί να γίνει; Να εικάσω κάτι που θα μετράει στη δόμηση δηλαδή αποθήκη;
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 ναι θα μετρήσει στη δόμηση τώρα αν αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά απλώς το θέμα είναι φορολογικό δε βρίσκω γιατί να μη γίνει γκαραζ, αποθήκη, ΗΧ
dimkar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Προφανώς μου αυξάνει το κόστος της άδειας. Άλλο 105τμ και άλλο 200τμ στην άδεια. Σωστά;
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 σαφώς αν και το θέμα της εφορίας είναι μόνιμο
dimkar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Εάν εννοείς ΦΜΑ ή φόρο διανομής στην περίπτωσή μου δεν υπάρχει. Εκτός και αν εννοείς τα φορολογικά της αδείας.
dimkar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 ναι ok, μπορεί να εμπίπτεις στα πλοκάμια του επερχόμενου ΦΜΑΠ. Πάντως για το Ε9 άλλο κατοικία άλλο αποθήκη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα