chnasos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 το προγραμμα κλεινει αναλογα με τις περιοχες! ετσι ειχα μαθει και εγω! στην περιπτωση μου (αγια παρασκευη) προφανως ετρεχε ακομη! ισως να προλαβα και οριακα...δεν ξερω... παντως και εγω μονοςμου εβγαλα ακρη μια και δεν μπορεις να στηριζεσαι στους υπαλληλους...
tectonator Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 03/03/2009 Επιχορήγηση 6.000 νέων επιστημόνων από το υπ. Απασχόλησης Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα, Τρίτη, η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη- Πετραλιά, εγκρίθηκε η υλοποίηση προγράμματος επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επιστημόνων για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα προσφέρει ποσό επιχορήγησης 15.000 ευρώ ανά άτομο και αφορά σε νέους γιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, δικηγόρους και μηχανικούς απόφοιτους Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών. kathimerini.gr
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Στον ΟΑΕΔ δεν υπαρχει ακομα τιποτα...
Themis_primera Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Δεν λεμε καλυτερα για το 2009????
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Ισχύει απλα σε λιγο θα παει στον ΟΑΕΔ. Ομως να δουμε τις προυποθέσεις που πιστευω θα ειναι ιδιες με πριν.
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Και γω πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχει πάει στους κατά τόπους ΟΑΕΔ... Άντε επιτέλους...
ΠΨ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2009 Στις διάφορες ιστοσελίδες που διάβασα..λέει υποχρεωτικά πρέπει να έχεις κάνει έναρξη μετά απο 2 Ιανουαρίου 2009. Δηλαδή εμείς που κάναμε έναρξη το 2008 το χάσαμε; Παιδιά είναι πολύ σημαντικό το θέμα...15.000€. Πρέπει να κινηθούμε; Τελικά στάλθηκε η διαμαρτυρία στον συνήγορο του πολίτη;
xristospanisis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2009 Εστειλα εγω στον συνηγορο του πολιτη.Μου ειπανε ομως οτι αν δε βγει η προκυρηξη δεν μπορουν να κανουν τιποτα ακομη. Κανεις αλλος εστειλε;
geokon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Δεν ξερω τα νομικα απο αυτα..αλλα δεν ξερω αν θα γινει κατι με τις διαμαρτυριες..Γιατι σου λεει κυριε, το 2008 δεν ειχαμε λεφτα να κανουμε το προγραμμα , τι να γινει τωρα?Και αποφασισαμε να το κανουμε το 2009 λογω της μεγαλης ανεργιας απο την κριση.... Δηλαδη εν τελη, θελω να πω, πως αν θελουν οπωσδηποτε να μη βαλουν το 2008 μεσα μπορουν να το στηριξουν φανταζομαι...Αρα το θεμα ειναι να πιεστουν να θελουν..απο συλλογους κτλ...Η καταγγελια δεν ξερω αν θα κανει κατι..Εκτος και λεει καπου πως πρεπει να γινεται καθε χρονο αυτη η φαση..... Και κατι ακόμα, σαν απορια...Νοικιαζεις χώρο πριν εγγριθει η αιτηση σου?και μετα τι? Αν δεν εγκριθει μενεις μ******?Γενικα γιατι παλι μου μυριζει βυσμα κτλ οπως παντα στην Ελλαδα?λολ
ΠΨ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Στον ΟΑΕΔ έχει βγεί η προκύρηξη να πάμε να την πάρουμε να δούμε τι λέει.;.διότι στο internet δεν βγήκε ακόμα...
Recommended Posts