xenia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 πηρε κανείς την προκύρηξη παιδιά? ποιους περιλαμβάνει τελικα όσον αφορά την ημερομηνιά έναρξης?
sger Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Δεν έχω ιδέα. Από Δευτέρα θα πάω στον ΟΑΕΔ και πιστεύω να βγάλω κάποια άκρη. Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω. Ωστόσο, αν κάποιος έχει νωρίτερα κάποιο νέο καλό θα ήταν να το αναρτήσει άμεσα γιατί το συγκερκιμένο θέμα ενδιαφέρει αρκετούς νέους μηχανικούς από όσο μπορώ να γνωρίζω.
xenia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 εγω πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα σήμερα κ λενε ακομα δεν έχουν τπτ ακόμα.. εσυ ΠΨ είσαι σίγουρος ότι έχει πάει στον ΟΑΕΔ?
angelos23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 πρεπει να εχεις κανει εναρξη μετα τις 2-1-09 μου ειπαν.εχει υπογραφει αλλα ακομα δεν εχει ερθει προς υλοποιηση.συντομα μαλλον....ελπιζω. ρε παιδια ξερει κανεις εγω εχω γραφειο μαζι με τον πατερα μου και οπως διαβαζα στην προηγουμενη προκυρηξη μαλλον πρεπει να κανω αλλαγη εδρας για να δικαιουμαι? ξερει κανεις?
ΠΨ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 όχι και εγώ ερώτηση έκανα αν προσέξεις... Αυτό με την αλλαγή έδρας τί ακριβώς είναι; Δηλαδή αν έχεις κάνει έναρξη το 2008 σε μια έδρα και το 2009 αλλάξεις έδρα είσαι οκ;
angelos23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 οχι δυστηχως θελει εναρξη το 09. αλλα δεν πρεπει να εχεις εδρα σε μερος οπυ πριν απο εσενα υπηρχε αλλος μηχανικος
ngneering Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Στον ΟΑΕΔ έχει βγεί η προκύρηξη να πάμε να την πάρουμε να δούμε τι λέει.;.διότι στο internet δεν βγήκε ακόμα... νομίζω ότι πρέπει να πάμε όλοι στους κατά τόπους ΟΑΕΔ να βγάλουμε άκρη
vladimir Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Συνάδελφοι παρακαλώ τη βοήθειά σας. Τελείωσα τον Σεπτέμβρη και θα δώσω στο ΤΕΕ εξετάσεις για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αύριο Τρίτη 17-3-2009. Με βάση τις ανακοινώσεις του ΤΕΕ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 6-4-2009 και στη συνέχεια με αλφαβητική σειρα θα αποστέλλονται τα έγγραφα της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, (που σημαίνει 15 Απρίλη και αν...) Από τα ποστ και μονο φαινεται οτι υπάρχει μεγάλη ζητηση για την επιχορήγηση και απο οτι φοβαμαι δεν θα προλαβω να δηλωσω μεσα στους πρωτους 6000 αφου οταν θα εχω αποκτησει αδεια ασκησεως επαγγελματος απτο ΤΕΕ θα ειναι ηδη αργα. Οποτε θελω να ρωτησω : 1ον : Γνωριζει καποιος συνάδελφος ποτε περιπου θα ανακοινωθει η προκηρυξη ??? και 2ον : Μπορω να κανω εναρξη επιτηδευματος με το αντιγραφο διπλωματος από τη Σχολη μου χωρις να εχω αποκτησει αδεια ασκησεως επαγγελματος απο το ΤΕΕ ??? Ευχαριστω
angelos23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 δυστυχως δν εχω καλα νεα για σενα...αλλα μην τρελενεσαι δινουν παραταση στην παραταση....τα κριτιρια που βαζουν δεν ειναι ευκολο να τα πληρεις οποτε οι 6000 ισως ειναι αρκετοι. το προηγουμενο προγραμμα κρατησε 2 χρονια
mixalisk80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Συνάδελφοι παρακαλώ τη βοήθειά σας. Τελείωσα τον Σεπτέμβρη και θα δώσω στο ΤΕΕ εξετάσεις για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αύριο Τρίτη 17-3-2009. Με βάση τις ανακοινώσεις του ΤΕΕ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 6-4-2009 και στη συνέχεια με αλφαβητική σειρα θα αποστέλλονται τα έγγραφα της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, (που σημαίνει 15 Απρίλη και αν...) Από τα ποστ και μονο φαινεται οτι υπάρχει μεγάλη ζητηση για την επιχορήγηση και απο οτι φοβαμαι δεν θα προλαβω να δηλωσω μεσα στους πρωτους 6000 αφου οταν θα εχω αποκτησει αδεια ασκησεως επαγγελματος απτο ΤΕΕ θα ειναι ηδη αργα. Οποτε θελω να ρωτησω : 1ον : Γνωριζει καποιος συνάδελφος ποτε περιπου θα ανακοινωθει η προκηρυξη ??? και 2ον : Μπορω να κανω εναρξη επιτηδευματος με το αντιγραφο διπλωματος από τη Σχολη μου χωρις να εχω αποκτησει αδεια ασκησεως επαγγελματος απο το ΤΕΕ ??? Ευχαριστω Φιλε μου ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα.(εδωσα για την αδεια περιπου μια εβδομαδα πριν).γενικα τα προγραμματα κρατουν αρκετο καιρο, οποτε δεν νομιζω να το χασεις.(αλλωστε εστι λενε και απο τον οαεδ).προσοχη μονο οταν παρεις την αδεια μην κανεις καμια κινηση αν δεν συμβουλευτεις πριν το γραφειο του οαεδ.(πχ μην κανεις εναρξη στην εφορια).γενικα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο αλλο κριτηριο που πρεπει να σε ανησυχει.
Recommended Posts