Directionless Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Στην παλιά επιδότηση (ΝΕΕ 2007) πάντως, ΔΕΝ υπήρχε κράτηση (ήταν ολοστρόγγυλα τα ποσά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Asterix από ότι θυμάμαι με ρώτησαν στον ΟΑΕΔ εάν έχω λογαριασμό στην Εθνική για να μην υπάρχει κράτηση! βέβαια δεν έχω πάρει ακόμα τη δόση για να ελέγξω αν όντως στην Εθνική δεν υπάρχει κράτηση. στην εθνικη κρατησαν 7 ευρω απο φιλο - συναδελφο... τον ειχαν ενημερωσει μαλιστα αν εχει εθνικης γιατι αρχικα τους εδωσε και αυτος αττικης, απλα εμενα στον ΟΑΕΔ δε μου ειπαν τιποτα :mad: χαχαχα καθε τραπεζα και αλλη ταριφα....:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickagr6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Συγνώμη συνάδελφοι αλλα χριαζομαι μια γρηγορη βοήθεια Είμαι εργαζομενος με συμβαση αορίστου απο την οποια θα αποδεσμευτώ 30 Νοεμβρίου(Παραίτηση). Πρέπει να κάνω εναρξή μετά την λήξη της σύμβασης η μπορώ και απο τώρα και απλώς να κάνω την εναρξή τότε?? Αν καποιος επίσης γνωρίζει να μου πεί αν υπάρχει ακόμη η επιδότηση σε κάποιες περιοχές γιατί ενω ρώτησα στον οαεδ της περιοχής μου και μου είπαν πώς υπάρχει το πρόγραμμά ενας φίλος με τρόμαξε σήμερα λεγοντάς μου πώς έχει κλείσει το πρόγραμμα σε όλη την ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arko Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 nickagr6 Δεν νομίζω να έχει λήξει, θα έβγαινε ανακοίνωση στο http://www.oaed.gr/Pages/SN_858.pg Ίσως ο φίλος σου να αναφερόταν σε αυτό για νέους επαγγελματίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHARISO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Εγω παιδιά στην Εθνική είμαι και μου βάλαν 4995.0 Ευρω. Ετσι ειναι οι γα..τραπεζες φιλε asterix. κρατος εν κρατει.Και ουτε αποδειξη για αυτα τα 22 ευρω ετσι? Μαυρα και αραχνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIE Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Γεία σε όλους! Ειχα κάνει έναρξη το 2008 με έδρα το σπίτι μου και κάνω μεταβολή έδρας σε άλλο χώρο. Θέλω να υποβάλλω την αίτηση και έχω τις εξής απορίες: 1.Ημερομηνία έναρξης δραστηριότητας βάζω όταν έκανα αρχικά έναρξη το 2008 δηλαδή ή την ημερομηνία μεταβολής το 2009? 2.Στο τέλος της αίτησης έχει μια επιλογή ΄΄αποστολή αίτησης σε....΄΄, εκεί τι επιλέγω αφήνω κενό ή μια επιλογη που βγάζει. Έχει κάνει κάποιος με μεταβολή έδρας αίτηση, πήρε έγκριση ή υπήρξε πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*olga* Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 1. Την ημερομηνία μεταβολής θα βάλεις. 2. Την αίτηση την αποστέλεις στον ΟΑΕΔ που ανήκει η έδρα σου. Κ εγώ έκανα αίτηση με μεταβολή έδρας. Πρόβλημα δεν υπήρξε αλλά ακόμα περιμένω για προέγκριση. Η καθυστέρηση βέβαια μαλλόν οφείλεται στην αλλαγή κυβέρνησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Εκτός από τα προφανή που μπορείς να εμφανίσεις ως έξοδα, δηλαδή υπολογιστές, εκτυπωτές, λογισμικό κτλ ξέρει κάποιος ή έχει περάσει ως έξοδα για την προέγκριση χάρτες της ΓΥΣ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 Marie κι εγώ έκανα μεταβολή έδρας και παρέδωσα και τα δύο έγγραφα στον υπάλληλο του ΟΑΕΔ και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Εκείνοι θέλουν να γνωρίζουν την ημερομηνία εναρξης εργασιών σου (όταν την πρωτοέκανες και οχι τη μεταβολή) και πού στεγάζεσαι τη στιγμη που ζητας την επιδοτηση. Σε μένα τουλάχιστον ετσι είπανε. chiriako για να δικαιολογήσεις το οτιδήποτε πρεπει να εχεις τιμολόγιο και να αφορά τη δουλειά σου. αυτό ζητάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από Aggelosss1978 Και ρωτώ μπορούμε να κάνουμε και τώρα αίτηση? Αν έχουμε κάνει εξ' αρχής έναρξη επαγγέλματος πρίν την 1/1/2009 σε επαγγελματικό χώρο δεν μας πιάνει? thalia Δυστυχώς όχι! Θέλει έναρξη στο σπίτι ( μέσα στο 2008 ) και μεταβολή έδρας μετά (μέσα στο 2009). Ακόμα και αν δεν έχουν εξαντλξθεί οι θέσεις στην περιοχή μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts