Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • HUB 26: Εγκαινιάστηκε ο πρώτος μεγάλης κλίμακας βιοκλιματικός χώρος εργασίας στη Θεσσαλονίκη


    Το HUB 26, το πρώτο, μεγάλης κλίμακας, βιοκλιματικό επιχειρηματικό πάρκο της Βορείου Ελλάδας βρίσκεται στη Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, επί των οδών 26ης Οκτωβρίου, Νικηφόρου Ουρανού, Φρίξου και Λήμνου, απέναντι από την ιστορική πρώην ζυθοποιία ΦΙΞ. 

    Ένα νέο αρχιτεκτονικό τοπόσημο απέκτησε η Θεσσαλονίκη. Η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία στον χώρο του real estate development Dimand δημιούργησε τον πρώτο μεγάλης κλίμακας βιοκλιματικό χώρο εργασίας Hub 26 στη Θεσσαλονίκη. Το εξωτερικό κέλυφος διαμορφώθηκε με ειδικά κατασκευασμένα κεραμικά τούβλα, τα οποία τοποθετούνται σε τρισδιάστατο μοτίβο, δημιουργώντας εναλλάξ επιφάνεια αναφοράς και επιφάνεια διαφοροποίησης.

    Το νέο πράσινο συγκρότημα γραφείων της Dimand στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, που θα παραδίδεται σταδιακά, αναμένεται να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής στον κλάδο των ακινήτων της πόλης. Το σύγχρονο αυτό πράσινο συγκρότημα γραφείων έχει προσελκύσει μισθωτές διεθνούς φήμης, όπως η εισηγμένη στον Nasdaq, TaskUs, κορυφαίος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών και εμπειρίας πελατών επόμενης γενιάς, ενώ από την άνοιξη του 2025, στο επιχειρηματικό πάρκο θα λειτουργούν και τα νέα γραφεία της Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου, σε ιδιόκτητο αυτόνομο κτήριο. Τη νέα τους έδρα θα βρουν και άλλα ηγετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η Alpha Bank και η Πειραιώς.

     
    hub_0.jpg

     

     
    hub26..jpg
     
    hub.jpg
     
    %CE%86%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF_0.j

     


    Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-egkainiazetai-hub-26-entyposiakes-foto



    GTnews

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.