Οι οδηγίες απευθύνονται σε όλους τους εμπλεκόμενους στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, περιγράφουν τους βασικούς κινδύνους για την ΑΥΕ και δίνουν πρακτικές συμβουλές για τη διαχείριση των σχετικών κινδύνων.
Μπορείτε να βρείτε δωρεάν αντίτυπο των οδηγιών εδώ.
http://www.edem-net.gr/
Πηγή: http://www.iekemtee.gr/el/%CE%B5%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/13415-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD