Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Φωτοβολταϊκά στο χωράφι: Η απόφαση ένταξης για 3.162 επιλέξιμες αιτήσεις


    Εκδόθηκε η Απόφαση του ΥΠΕΝ που αφορά την έγκριση Προσωρινού Πίνακα Επιλέξιμων/Επιλαχουσών αιτήσεων σύμφωνα με τον διαθέσιμο Προϋπολογισμό του Προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι».

    Εγκρίνουμε τον συνημμένο Προσωρινό Πίνακα Επιλέξιμων/Επιλαχουσών αιτήσεων του Προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» σύμφωνα με την υπ΄αρ. ΔΠΕΕΔ/209247/30.5.2024 (υπό στοιχείο 48) εισήγηση έγκρισης Προσωρινού Πίνακα Επιλέξιμων/Επιλαχουσών αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

    Από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας απόφασης και εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών, υφίσταται δικαίωμα ένστασης για όλες τις υποβληθείσες αιτήσεις (Επιλέξιμες/Επιλαχούσες) οι οποίες περιλαμβάνονται στον Προσωρινό Πίνακα Επιλέξιμων/Επιλαχουσών αιτήσεων. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και μόνο από τον αιτούντα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ΔΕΔΔΗΕ, συνοδευόμενη από την κατάλληλη τεκμηρίωση, ενώ δύναται να αναρτηθούν και υποστηρικτικά έγγραφα. Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, ουδεμία ένσταση θα γίνει δεκτή.

    Ο Προσωρινός Πίνακας Επιλέξιμων/Επιλαχουσών αιτήσεων να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος (https://pvstegi.gov.gr/), με παράλληλη ανακοίνωση στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας  www.ypen.gov.gr)και του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

    Η απόφαση ένταξης: https://diavgeia.gov.gr/doc/604Π4653Π8-Ι36





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.