Μετάβαση στο περιεχόμενο

rous6944

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

rous6944's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες της οικοδομής.ισχύει το 51% των ιδιοκτητών ότι πρέπει να συμφωνεί για να γίνει η εγκατάσταση αερίου έτσι δεν είναι? Αλλά σαν μηχάνημα το lg που προανέφερα είναι καλό? Οικονομικό σε σχέση με τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού? Και ποιο άλλο να έχω στα υπόψιν μου?
  2. Καλημέρα.Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το ποια αντλια θερμοτητας να επιλέξω γιατί χάθηκα.θα μετακομίσω στα Τρίκαλα Θεσσαλίας σε σπιτι 95 τ.μ. κατασκευή του '08 με πάρα πολύ καλή μόνωση και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με πάνελ στον 4ο οροφό πολυκατοικιας. Γενικά έχουμε κρύο χειμώνα αλλά σπάνια έχουμε θερμοκρασίες υπό του μηδενός για μεγάλο διάστημα. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα μεγάλης ανακαίνισης για να λύσω μια και καλή το πρόβλημα της θέρμανσης για αυτό το λόγο κατέληξα στη θερμικη αντλια υψηλων θερμοκρασιων όπου θα χρησιμοποιώ την υφιστάμενη εγκατάσταση. Μου πρότεινε ένας φίλος την lg therma v τη 16αρα νομίζω δεν έχει άλλη κιόλας η συγκεκριμένη εταιρία και μου είπε ότι θα με υπερκαλυψει διότι καλύπτει μέχρι και 150τ.μ. θεωρητικά. Τι λέτε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.