Μετάβαση στο περιεχόμενο

Spirus Tzirtzis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Καλησπερα και παλι, εχω φτασει στο σημειο οπου υπαρχουν ενδιαφερομενοι αγοραστες,αλλα.. ο συμβολαιογραφος κολλαει στο οτι στον τιτλο-αποδοχη κληρονομιας που εχω δεν φαινεται να μπορω να το πουλησω διοτι δεν εχω κανει κατατμηση(?) κ γραφει απλα εξ αδιαιρετου (ο τιτλος) ετσι ωστε να εχω απολυτως ξεχωριστο το δικο μου κομματι. αυτο (κατατμηση) ετσι οπως το καταλαβα εγω ειναι οτι πρεπει να γινει συμβολαιογραφικη πραξη εκ νεου ωστε να γραφει ο τιτλος ποιο κομματι ειναι τελειως δικο μου,ενα εχω καταλαβει σωστα με συνφερει αυτο να το κανω και ποσο μπορει να ειναι η αμοιβη του συμβ.? παρακαλω την διαφωτιση σας.
  2. Καλησπερα σε ολο το κοσμο τα νεα εχουν ως εξης εκδοθηκε νεο τοπογραφικο και οποιο πιστευω οτι ειναι και σωστα και πληρες(εν συγκρισει με το πρωτο καμια σχεση). Ο ενδιαφερομενος-αγοραστης βρεθηκε αλλα κολλαμε στο οτι θελει να βαλει τροχοσπιτο αυτοκινουμενο αλλα πηρε την την τοπικη πολεοδομια (την οποια θα παρω κ εγω αυριο) και του ειπε οτι δεν μπορεις λεει να βαλεις τροχοσπιτο ανω των 15!!!!! τμ στο χωρο οτι απαγορευεται κλπ θα καλεσω και εγω ομως για να το ακουσω και εγω απο την πολεοδομια η οποι του ειπε οτι αυτος ειναι ο νομος απο το 14' που βγηκε.. συγνωμη εαν σας κουρασα..ευχαριστω προκαλαβολιακ για καθε συμβουλη σας..
  3. Ναι Didonis σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου και εσενα οπως και των υπολοιπων, αρα προχωραω σε αναθεση πληρους τοτογραφικου για ολο το χωραφι και συννενοησης και με τον ξαδερφο. οσον αφορα για το χωρισμα ναι ειναι σαν ταρταν στιβου 100μ
  4. Αγαπητε Kane ναι συγνωμη για το εγγραφο,απλα ειμαι σε δυσκολη φαση και ζηταω βοηθεια και εγκυρες πληροφοριες και σας ευχαριστω για τον χρονο σας, απο οσο εχω μιλησει και με τον ξαδερφο μου ειναι λεει νομιμο το δικο του, και το εχω ηδη προχωρισει με εναν μηχανικο την περιοχης για να βγει τοπογραφικο για ολο το χωραφι + βεβαιωση για το κτισμα.
  5. εχω ρωτησει δυο μηχανικους και μερικους μεσιτες,και μου λενε οτι το τοπογραφικο που εχω δεν ειναι εγκυρο παρολο που και οτι δυσκολα θα το πουλησω,παρολο που εχω μιλησει με μηχανικο/συγγενη και μου λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα. scan554.pdf
  6. Εαν εννοειται για το << κομα>> Το δηλωνω 3,5 στρ με μεριδιο 1514,53 μ3 κτηματολογιο δεν εχω κτιμστα στον δικο μου χωρο οχι δεν υπαρχουν,τριγυρω υπαρχει μια ταβερνα απο την πλευρα του συνιδιοκτητη μου ο οποιος εχει ενα μικρο κτισμα νομιμο στον χωρο του απο οτι ξερω, οταν λετε πραξη χαρακτηρισμου τι ακριβως εννοειται? βρηκα την σελιδα αλλα δεν καταλαβα, πρεπει να κανω κατι?
  7. Καλησπερα σε ολους ειμαι ιδιωτης και χρειαζομαι τα φωτινα μυαλα σας. Εχω ενα αγροτεμαχιο στην Κρητη το οποιο θελω να το πουλησω τα στοιχεια που εχω ειναι τα εξης 1.εχω αποδοχη κληρονομιας 2.ειναι εξ αδιαιρετου 3. το δηλωνω 3,500στρ στο Ε9 50% αλλα το τοπογραφικο που μου εκανε ο συνιδιοκτητης-μηχανικος-συγγενης μου ειναι για 1514,53στρ διαφορα 200μετρα... 4.δεν ειναι χωρισμενο 5,εκτος σχεδιου παραθαλλασιο επιπεδο μπροστα στην παραλια παρεμβαλεται μονο ο δρομος. εδω και 2-3 μηνες που ρωταω να μαθω μου λενε οτι δεν μπορω να το πουλησω, και οτι το τοπογραφικο δεν ειναι εγκυρο εχω μιλησει με τον συνιδιοκτητης-μηχανικος-συγγενη και μου λεει κανεις οτι θες.οκ δεκτο αυτο. Χρειαζομαι τα φωτα σας!! ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να εχω σωστα στοιχεια του χωραφιου? και να ειναι και σωστος απεναντι στον υποψηφιο αγοραστη? ευχαριστω προκαταβολικα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.