Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrisdental

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Το θέμα είναι ότι εφόσον κάτι είναι αυθαίρετο θα πρέπει να κατεδαφιζεται!!!! Τι πρόστιμα διατήρησης και άλλα τέτοια παραμύθια για παίρνει λεφτά το κράτος!!!! Δηλαδή όταν το έφτιαχνε το αυθαίρετο ......το έφτιαξε κατά λαθος;;;;;; Δεν γνώριζε ότι είναι αυθαιρετο;;;; .....Αλλά σου λέει ....αφού δε θα μου κάνουν τίποτα. ....το πολύ πολύ να μου ρίξουν ένα πρόστιμο. ..αλλά το αυθαίρετο αυθαιρετο!!!! Και όταν ο γείτονας είναι τρελός τότε κάτι πρέπει να κάνεις για υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Ένα από τα όπλα που έχεις είναι να του γκρεμισεις τις αυθαίρετες παράγκες του. Το κράτος όμως λείπει. .....πάντα έλλειπε και πάντα θα λείπει.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση όλων σας. Λοιπόν όντως ο ιδιοκτήτης του ισογείου είναι ένας παράξενος άνθρωπος που ενεργεί γενικά από μόνος του χωρίς να σέβεται την ύπαρξη των άλλων. Θέλω να ξέρω τι όπλα έχω αν θελήσω να κάνω καταγγελία. Ας γίνω λίγο πιο αναλυτικός. 1)έχει κάνει προέκταση του ενός μπαλκονιού κατά 40 με 50 εκατοστά καταπατωντας κοινόχρηστο κήπο. Επίσης όπως είπα έχει πάρει τμήμα των άλλων δύο μπαλκονιών του και έχει χτίσει μικρά λουτρά στα μπαλκόνια αυτά. Αν κάνω καταγγελία θα πληρώσει πρόστιμα αλλά τελικά θα μπορέσει π.χ. να τα νομιμοποιήσει;;; Ή μπορώ να επιμείνω σε κατεδαφιση τους βάσει του νόμου; ;;
  3. Καλημέρα. Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής. 1) Ο ιδιοκτήτης του ισογείου διαμε/τος έχει κάνει προεκτάσεις στα δύο μπαλκόνια του για να τα μεγαλώσει. Η προέκταση όμως έγινε εις βάρος των κοινοχρήστων χώρων του οικοπέδου. Επίσης σε δύο άλλα μπαλκόνια του ισογείου χτίσει δύο μικρά δωμάτια που τα χρησιμοποιεί σαν λουτρά. Αυτές οι αυθαιρεσίες μπορούν να κατεδαφιστούν;;;;; Ευχαριστώ πολύ! !!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.