Μετάβαση στο περιεχόμενο

dsworks

Core Members
  • Περιεχόμενα

    930
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

dsworks last won the day on Ιούλιος 19 2019

dsworks had the most liked content!

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dsworks's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Reacting Well Rare
  • Helpful Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

435

Φήμη στην κοινότητα

  1. https://akatharista.apps.gov.gr/pages/faqs Συχνές Ερωτήσεις 1. Ποιοι είναι υπόχρεοι υποβολής δήλωσης καθαρισμού; Οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές ή υπομισθωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται σε: α. περιοχές εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων, β. περιοχές εντός ορίων οικισμών χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, γ. εκτάσεις που βρίσκονται εντός ακτίνας 100 μ. από τα όρια των ανωτέρω περ.(α) και (β), κατόπιν ενημέρωσης της αρμόδιας δασικής υπηρεσίας και δ. εκτός σχεδίου γήπεδα με κτίσμα, για τις εκτάσεις που δεν υπάγονται στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας, σύμφωνα με τον δασικό χάρτη της περιοχής και κατόπιν ενημέρωσης της αρμόδιας δασικής υπηρεσίας.
  2. https://ecopress.gr/ypen-paratasi-gia-ta-metra-pyroprosta/ Παράταση έως τις 21 Ιουνίου της προθεσμίας εφαρμογής των μέτρων πυροπροστασίας των δασικών ακινήτων ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης. Ο ίδιος τόνισε ότι στόχος της σχετικής νομοθεσίας είναι «να έχουμε την μέγιστη δυνατή κινητοποίηση για ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι που έρχεται» και όχι η επιβολή προστίμων.
  3. Όχι δεν γίνονται από την ίδια πλατφόρμα. Η συγκεκριμένη βεβαίωση έχει αυτό τον τίτλο, αλλά βγαίνει από την πλατφόρμα της ηλεκτρονικής ταυτότητας. Αυτά που έχουν ειπωθεί στον baggelism παραπάνω δεν ισχύουν χρόνια τώρα. Ανακεφαλαίωση. Βεβαίωση προ του 55 από τον Δήμο ή μηχανικό, και καταχώρηση στην ΗΤΚ.
  4. Δεν είπα αυτό. Είπα, έχει προ του 55. Γιατί να μπει στον 4495;
  5. (παρότι συζητάμε κάτι τελείως διαφορετικό από τον τίτλο του θέματος) Για προ του 55, τι σύστημα και τι υπαγωγή; Τι είναι αυτά που λέτε;
  6. Μία απαλλοτρίωση έχει ΦΕΚ κήρυξης, και ΦΕΚ παρακατάθεσης (προσωρινής) αποζημίωσης, το οποίο είναι και η ημερομηνία αλλαγής της κυριότητας. Αλλά... ... κάθε απαλλοτρίωση δρόμου πάει σετάκι με μία πράξη αναλογισμού, σχέδιο+πίνακες+αποφάσεις κύρωσης. Το προ του 1955 κτίσμα θα πρέπει να φαίνεται σε σχέδιο & πίνακες, και να έχει αποζημιωθεί και αυτό (από τον υπερ'ου η απαλλοτρίωση).
  7. Και εννοείται ότι όλη η Ελλάδα περιμένει τις νέες εκδόσεις των ΝΟΚ και 4495 από τον kan62... ... πασχαλιάτικα..! Καλημέρα σε όλους!
  8. Μετά την ρύθμιση 4495, πας για τροποποίηση σύστασης, και μετά μεταβίβαση. ΗΤΚ, όσες χρειαστούν (3+1 για την τροποποίηση, 1 ή καμία για την μεταβίβαση, σε συνεννόηση με τον συμβολαιογράφο). Η τροποποίηση της σύστασης και η μεταβίβαση μεταγράφονται στο Κτηματολόγιο.
  9. Μόλις το έλυσα, χρειάστηκε να κατέβουν τα dpi στο PDF της εικόνας. Πρέπει να κοιτάμε την επισκόπηση αποδεικτικού πριν την υποβολή. Χθες βράδυ πάτησα υποβολή με το που τα είδα όλα πράσινα. Και σήμερα, νέο ΚΗΔ και δοκιμές... Καλό βράδυ σε όλους!
  10. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα από χθες βράδυ. Ενώ όλη η διαδικασία προχωράει κανονικά, στο αποδεικτικό υποβολής δεν εμφανίζεται η εικόνα του τοπογραφικού, παρά μόνο ένα πλαίσιο και η ψηφιακή υπογραφή στη θέση της. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος;
  11. Το συγκεκριμένο οικόπεδο μένει εκτός σχεδίου, για κάποιο λόγο. Μυρίζει πρόβλημα από χιλιόμετρα! Πιθανότατα, δασικό. Πρέπει να το μελετήσει κάποιος μηχανικός.
  12. έχουμε και το επίσημο: Ν.4990/2022 άρθρο 39, ΦΕΚ 210-Α-11.11.2022 Patrick, αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο ζήτημα.
  13. Η συγκεκριμένη παράταση αφορά στην οριστικοποίηση των αρχικών εγγραφών, σε 313 συνολικά περιοχές. Παραδείγματα: Μαρούσι, Νίκαια
  14. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ελλειπής δήλωση στην πλατφόρμα. Δείξε μας τι έχει δηλώσει εδώ. Ή ανέβασε το DXF να του ρίξουμε μια ματιά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.