Μετάβαση στο περιεχόμενο

qqlolz

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. λειτουργει τελεια απλα μου δημιουργησε μια ακομα απορια.. για να βαλω τους πινακες καθετα αντι για οριζοντια πιο τμημα της συναρτησης πειραζω? για να μπορεσω να την μανιπουλαρω οπως θελω? επισης αν θελω να ειναι ο 1ος πινακας σε ενα φυλλο και οι υπολοιποι σε αλλο φυλλο πως το μετατρεπω?
  2. το αρχειο ομως δεν υπαρχει. σαν να μην ανεβηκε
  3. σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας... ηταν πολυτιμη... αν χρειαστω κατι αλλο θα επανελθω και αν μπορεσω να βοηθησω τον οποιοδηποτε με καποιο τροπο θα ηταν ευχαριστηση μου
  4. τελος παντων αλλαξα το excel μου..προσπαθω ομως να χρησιμοποιησω την συναρτηση αυτη για πανω απο 3ς στηλες....για 6 ας πουμε....αλλα αλαζοντας το reference της index για να περιλαμβανει περισσοτερες στηλες απο τον αρχικο πινακα δεν δουλευει...τι γινεται μ αυτο?
  5. τελεια απλα αν δεν κανω λαθος αυτο δεν λειτουργει σε excel 2003. θα πρεπει να κατεβασω πιο καινουργιο η μπορω να μετατρεψω κατι σ αυτο το παραδειγμα?
  6. ωραία τότε ένα παράδειγμα του πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό? ένα μικρό κομμάτι και εγώ θα το μεγαλώσω ή θα το τροποποιήσω αν χρειαστεί
  7. Θέλω αυτό που φαίνεται παρακάτω στις εικόνες. Είμαι λίγο αρχάριος και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να γίνει αυτό. Εγώ βάζοντας μόνο ένα 1 στο αντίστοιχο κελί, θέλω να συμπληρώνεται ο 2ος πίνακας και να αλλάζει αντίστοιχα ο αύξων αριθμός ΑΝ γίνεται... Ευχαριστώ πολύ!! Εκτιμώ τον χρόνο και την βοήθειά σας!!
  8. καταλαβαίνω πως αυτό που ψάχνω είναι ένας πίνακας σαν βάση με τα στοιχεία των ατόμων με κάποιες στήλες όπως ΑΠΟΥΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΔΕΙΑ, κτλ κτλ. Όταν βάζω 1 σε ένα από αυτά τα κελιά θέλω να αντλεί ο 2ος πίνακας στο 2ο φύλλο τα αντίστοιχα ονόματα με τα στοιχεία τους και να τα εμφανίζει συμπτηγμένα. Αυτό δλδ που θέλω είναι μια συνάρτηση που θα εμφανίζει το αντίστοιχο όνομα και θα το αποκλείει από το να εμφανιστεί ξανά, επειδή σε ένα άλλο φύλο θέλω να βγάζω αυτόματα φύλλα αδείας, απουσίας κτλ κτλ, σύμφωνα με τα στοιχεία που θα εμφανίζει ο 2ος πίνακας. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα, δεν είναι αυτό που ψάχνω καθώς το θέλω σε δύο πίνακες και θέλω να το κάνω για πολλαπλούς λόγους, όπως οι απουσίες,άδειες, νοσοκομείο κτλ κτλ (δηλαδή σε άλλο μέρος του πίνακα θα εμφανίζονται οι απόντες λόγω άδειας, σε άλλο λόγο νοσοκομείου, κτλ κτλ) Θέλω να λειτουργεί σε 2 φύλλα προσθέτοντας στο 2ο φύλλο διάφορα στοιχεία του ατόμου.
  10. Καλησπέρα σας Κύριοι, έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να φτιάξω έναν πίνακα που θα έχει συγκεκριμένες τιμές (ονόματα). Σε ένα 2ο φύλλο θέλω να υπάρχει ένας άλλος Πίνακας που θα εμφανίζει μόνο τα ονόματα για τα οποια έχει οριστει μια συγκεκριμένη τιμή. Δλδ για παράδειγμα στον Πίνακα Α θα υπάρχουν 15 ονοματα. Δίπλα απο τα ονόματα θα υπάρχει ένα κελί με τίτλο Απουσίες. Σε κάθε απόντα θα δίνω την τιμή 1, στους παρόντες απλά κενό. Ο Πίνακας Β θέλω να εξετάζει ποιοι έχουν τιμή "1" και να εμφανίζει το αντίστοιχο όνομα του διπλανού κελιού από τον Πίνακα Α. Η παγίδα είναι πως θέλω 1ον να μην εμφανίζονται τα ίδια ονόματα πάνω απο μία φορά (όπως γίνετε με απλή IF) και 2ον να εμφανίζει τα ονόματα χωρίς να αφήνει κενές γραμμές αναμεταξύ τους(ο πραγματικός αριθμός ονομάτων που πραγματεύομαι είναι πάνω απο 200 οπότε θέλω να εμφανίζονται μόνο οι 10-15 απόντες που τυχόν θα υπάρχουν). Ευχαριστώ εκ των πρωταίρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.