Μετάβαση στο περιεχόμενο

liviek

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από liviek

  1. 1) Αρχιτεκτονική προεξοχή στο στηθαίο εξώστη, η οποία, κατά την κατασκευή, δεν πραγματοποιήθηκε.  Χρειάζεται τακτοποίηση ?  Κι αν ναι, με ποιο άρθρο του Ν. 4495?

    2) Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας η είσοδος του διαμερίσματος δεν έγινε σύμφωνα με τα σχέδια της οικοδ. άδειας ακριβώς, αλλά μετακινήθηκε 50 εκ. πλαγίως (η είσοδος παραμένει στον ίδιο χώρο).  Χρειάζεται τακτοποίηση ?  Κι αν ναι, με ποιο άρθρο του Ν. 4495?

  2. 6 λεπτά πριν, Faethon11 said:

    Γνώμη μου είναι πως σωστά δεν συμψηφίζει τις προσαυξήσεις αφού αυτές δεν αφορούν το πρόστιμο ανέγερσης αλλά την καθυστέρηση πληρωμής του. 

    Αν εξαιρεσουμε το ανεγερσης , Προστιμα Διατηρησης που μπορει να τρεχουν πολλα χρονια είτε πληρωθηκε τμημα απο αυτα,   ειτε καθολου,  και εχουν,  φυσικα ,προσαυξησεις απο καθυστερηση.  Ειναι δυνατον να πληρωθουν τετοια ποσα κ ποιος...  θα παει για τακτοποιηση ? Φορμουλες των Δημων μοιαζει να ειναι,, για αυξηση των εσοδων τους 

  3. Σε Υπαγωγή στο Ν.4495/17 που έχουν ήδη πληρωθεί  πρόστιμα  ανέγερσης και διατήρησης (από το 1998 μέχρι σήμερα) 15.000€ και συμψηφίστηκαν κατά την υπαγωγή στο σύστημα, η Πολεοδομία του δήμου  δεν δέχεται να συμψηφιστούν οι 15.000€ (κεφάλαιο & προσαυξήσεις), αλλά επικαλείται το Χρηματικό κατάλογο του Ταμείου του Δήμου και δεν αφαιρεί τις προσαυξήσεις που προέρχονται από καθυστέρηση πληρωμών.  Το αποτέλεσμα είναι να μην συμψηφιστούν οι 15.000€, αλλά περίπου οι 8.000€  και να χρειάζεται να πληρωθούν άλλες 7.000€ για την τακτοποίηση ;

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.