Μετάβαση στο περιεχόμενο

VasilisLarisa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Ο πατέρας μου έχτισε έναν επαγγελματικό χώρο (αυθαίρετη κατασκευή) πριν το 1980 σε δημοτική έκταση που εδώ και πααααρα πολλά χρόνια σύμφωνα με τα σχέδια είναι όρια απαλλοτρίωσης (παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι από το κτήριο και αφήνει κάτι ψίχουλα).Δεν τον ενόχλησε κανείς εώς που πέθανε και το "κληρονόμησα" εγώ. Κάνω την ίδια χρήση του χώρου προσπαθώντας να κρατήσω όρθιο ένα κτήριο που τα ψωμιά του είναι λίγα λόγω παλαιότητας. Το κτήριο είναι δηλωμένο στο κτηματολόγιο και έχει ΚΑΕΚ. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Υπάρχει η περίπτωση τακτοποίησης του οικοπέδου ώστε να μπορέσει να βγει άδεια για νέο κτήριο ή έστω για την νομιμοποίηση και ανακατασκευή του υφιστάμενου? Στο ίδιο μήκος υπάρχουν πολλές κατοικίες, ίδια περίπτωση με την δικιά μου, καθώς στην περιοχή τότε χτίζανε όπου βρίσκανε.
  2. Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Σκεφτομαι να κατασκευασω ενα θερμοερμαριο απο πανελ πολυουρεθανης το οποιο θα δουλευει απο τους +30 εως +90 βαθμους C.Δυο μερες ομως τωρα ψαχνω να βρω,χωρις αποτελεσμα,τα παρακατω: 1.Aν ενδεικνυται για τις θερμοκρασιες που αναφερω 2.Τι παχος πανελ θα πρεπει να αγορασω για να εχω το καλυτερο αποτελεσμα και με οσο το δυνατον ελαχιστες απωλειες θερμοκρασιας. 3.Εστω και αν κανει για την δουλεια που το θελω,υπαρχει περιπτωση με τον καιρο να χασει τις θερμομονωτικες του ιδιοτητες λογω της θερμοκρασιας? 3.Και το πιο σημαντικο.Μεσα θα αποθηκευω τροφιμα για να διατηρουνται ζεστα για την επομενη μερα.Γνωριζω πως σαν υλικο το πανελ ειναι πιστοποιημενο σε οτι αφορα τον τομεα των τροφιμων.Με την θερμοκρασια στους βαθμους που θα δουλευει θα εχει προβλημα η πολυουρεθανη? Διαβασα ενα θεμα στο φορουμ που προσσεγγιζε καποιες αποριες μου αλλα δεν βρηκα απαντησεις σχετικα με τα ερωτηματα που θετω. Ευχαριστω για την φιλοξενια σας και οποιον ασχοληθει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.