Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostaslepe

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Αυτό με τις ροδελες από σαμπρέλα δοκιμάζω τώρα. Αν δεν έχει αποτέλεσμα θα δοκιμάσω και αυτό που είπατε με τις ράβδους. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Μονοκόμματο είναι. Μόνο σε ένα σημείο έχει ένωση. Δεν έχει ανάμεσα σε όλες τις κάθετες.
  2. Όταν τα είχε τοποθετήσει είχε μεγάλο πρόβλημα με τις βίδες. Τις έκοβε συνέχεια σε διάφορα σημεία. Από τότε τα τσεκαρω κ εγώ συνέχεια γιατί οπότε είχε κόψει βίδες κ είχε αέρα έκανε πολλαπλάσιο θόρυβο.
  3. Μόνο αυτές που έχεις σημειώσει έχει. Δεν έχει άλλου σε αυτό το κομμάτι. Είχε έρθει και είχε βάλει σιλικόνη ο μάστορας αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Όπως κ σφήνες είχα βάλει στο ελάχιστο κενό που αφήνουν. Σίγουρα ευθύνεται κ αυτό το σημείο για την παραγωγή του θορυβου αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πάλλονται οι βέργες.
  4. Το έχω δοκιμάσει αυτό με τις σφήνες που προανεφερες κ δεν είχε αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας και την βοήθεια.
  5. Μπορείς να εξηγήσεις τη λύση με το πανί που μου αναφέρεις. Να δέσω μεταξύ τους τις οριζόντιες βέργες με πανί εννοείς;
  6. Αν λειτουργήσει σαν λύση αυτό μετά θα πρέπει να έχω μόνιμα καλαμωτή; Πέρα από την ουσία του προβλήματος είναι και το αισθητικό κομμάτι.
  7. Έχει έρθει δύο φορές να σφίξει βίδες, έβαλε κ σιλικόνη σε ενώσεις αλλά δεν είχε αποτέλεσμα και τώρα μου λέει ότι δεν του έχει τύχει ξανά και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Επίσης μου ανέφερε ότι είναι θέμα της πλάκας ( κούφιο μπετό κλπ) για αυτό μεταδίδεται έτσι ο θόρυβος μέσα στο σπίτι. Προφανώς προσπαθεί να απεμπλακεί. Όσον αφορά το λάστιχο που ανέφερες, του το πρότεινα αλλά μου είπε ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα γιατί πάλι θα περνάει η ταλάντωση - θόρυβος από την βίδα που πιάνει στα κολωνακια.
  8. Καλησπέρα. Πριν ένα χρόνο περίπου τοποθέτησα στο μπαλκόνι του σπιτιού κάγκελα ανοδιωμένου αλουμινίου. Είναι γύρω γύρω τα κάγκελα, σε κομμάτια των 7,5μ περίπου, χωρισμένα με τσιμεντένια κολωνακια. Αποτελούνται από 5 λεπτές οριζόντιες βέργες και την κουπαστή, καθώς και ανά μέτρο κάθετα στηρίγματα. Σε δυο από αυτά τα κομμάτια, όταν έχει βόρειο άνεμο δημιουργείται έντονος θόρυβος ο οποίος θόρυβος περνάει στην πλάκα του σπιτιού, μέσω των κάθετων στηριγμάτων, και δημιουργείται ανυπόφορη κατάσταση στο σπίτι. Συγκεκριμένα, από τον άνεμο πάλλονται οι 3 μεσαίες ορίζοντες βέργες, λειτουργούν σαν χορδές και ακούγεται ένα συνεχόμενο έντονο βουητό. Οι βίδες και τα εξαρτήματα είναι καλά βιδωμένα. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο; Υπάρχει κάποια λύση; Επισυνάπτω βίντεο με τον θόρυβο που κάνουν. video-fd8796be14b8125addf1a1670071866b-V.mp4 Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.