Συνάδελφοι καλησπέρα.
Σχεδιάζω ένα ξενοδοχείο εντός οικισμού στο οποίο η δόμηση μου είναι 600 τ.μ. Το ισόγειο και το υπόγειο είναι ουσιαστικά στο ίδιο επίπεδο (μπαζωμένο στην πίσω πλευρά) .Έχω θεωρήσει σαν ισόγειο και χώρο κύριας χρήσης ότι φαίνεται εντός της κόκκινης γραμμής και το υπόλοιπο υπόγειο (βοηθητικοί χώροι).Αυτό που δεν ξέρω και ρωτάω είναι εάν το παρασκευαστήριο και το γραφείο του διευθυντή πρέπει να είναι σε χώρο κύριας χρήσης και επομένως να μετρήσουν στη δόμηση .
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
3 ASTERO.pdf
Συμπλήρωσε την ειδικότητά σου στο προφίλ, αν είσαι μηχανικός.
Pavlos33