Μετάβαση στο περιεχόμενο

Engineer 3L

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ελλάδα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος Ορυκτών Πόρων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Engineer 3L's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. (Μεταφέρθηκε στην παρούσα ενότητα. akis73) Συνάδελφοι καλησπέρα, Αναζητώ ένα lisp αρχείο το οποίο θέλω να μετατρέπει μία γραμμή από Block reference σε polyline. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
  2. Καλησπέρα σας, στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μου εργασίας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το εξής: θέλω να κάνω import την γεωμετρία του μοντέλου του εδάφους στο πρόγραμμα Plaxis. Το πρόγραμμα που διαθέτω είναι το PLAXIS 8.1. Η γεωμετρία του μοντέλου είναι σε dxf αρχείο, ενώ τα αρχεία που διαβάζει η έκδοση του PLAXIS είναι κατάληξης .geo (M-series geometry files). Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Επιπλέον να σημειώσω ότι ψάχνω στο internet και δεν εχω βρει κάποιον μετατροπέα. Υπάρχει κάτι? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.