Μετάβαση στο περιεχόμενο

Burned Electrician

Members
  • Περιεχόμενα

    37
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ελευσίνα
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Burned Electrician's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Στο μάθημα των Η/Μ Μελετών έχουμε να κάνουμε μια εργασία χωρίς το 4M, στην οποία πρέπει να κάνουμε μελέτη για: Υδραυλικά - αποχέτευση Πυρασφάλεια - Πυρανίχνευση Ηχομόνωση - θερμομόνωση Ηλεκτρολογικά - μελέτη ανελκυστήρα Σε αυτά που έχω με bold αφορούν το δικό μου κομμάτι της εργασίας. Έχω τις κατόψεις στις οποίες θα δουλέψω. Το θέμα δεν ξέρω πως θα πρέπει να ξεκινήσω. Μου προτείνετε κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ εκ προτέρων
  2. Να ρωτήσω κάτι άλλο.... Που θα βρω τις προδιαγραφές για το προϊόν μου, δεν ξέρω αν το θέτω σωστά εννοώ τα standard του προϊόντος iso και τα σχετικά για να δω τι διαστασεις κλπ. Στο ίντερνετ βρίσκω μόνο επί αγορας, δεν υπαρχουν φρι διαθεσιμα;
  3. με το συγκεκριμένο μπορώ να σχεδιάσω και έπιπλα γραφείου πχ καρεκλες;
  4. Καλησπερα.... ψάχνω κάποιο πρόγραμμα για μια εργασία που θα είναι για σχεδιασμό προϊόντων... όπως πχ... μια υδραυλική σκάλα, υδραυλική πόρτα φεριμποτ ή έστω για κάποιο concept. ώστε να ετοιμάσω την τεχνική μελέτη του προϊόντος. Ποια μου προτείνετε; πχ ενας γνωστός μου, μου είπε το pro engineer. ευχαριστώ εκ των προτερων
  5. Μα θα πάω για συνέντευξη και θέλω να πάω προετοιμασμένος! Για να δω τι με συμφέρει.
  6. Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος από εσάς εργάζεται στην sabo στο Βασιλικό της Εύβοιας για να μου πει αν έχει η εταιρία λεωφορείο για μεταφορά προσωπικού της από Αθήνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Εννοείται πως δεν θα επαναπαυτώ σε αυτή την δουλειά και θα ψάχνω συγχρόνως καινούρια! Μεχρι στιγμης οι γονεις μου με συντηρούν! Είχα 1,5 χρόνο άνεργος!
  8. Εγώ σήμερα πήγα για συνέντευξη σε μια Ελληνική πολυεθνική εταιρία που ζητούσαν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε. και μου είπαν για 485 καθαρά επειδή είμαι πάνω από 25, αν ήμουν κάτω από 25 θα μου δίναν 420 καθαρά. Τι να έκανα, τους είπα ότι δέχομαι! Δυστυχώς ήμαστε στην Ελλάδα δεν μπορούμε να έχουμε κάτι καλύτερο!
  9. ΤΕΙ Κοζάνης, Σχόλη ΣΤΕφ, Τμήμα Ηλεκτρολογίας 2010
  10. Καλησπέρα παιδιά....επειδή δεν γνωρίζω και πολλά...το thread αφορά μόνο μηχανικούς πολυτεχνείου ή μπορούν να συμμετέχουν και οι μηχανικοί των ΤΕΙ στην συζήτηση;
  11. Χαχα τι λες φίλε και εμείς μηχανικοί είμαστε...για πήγαινε στο εξωτερικό και έλα πες μου μετά
  12. Ρε φίλε αφού δέχονται αιτήσεις από πτυχιούχους ΤΕΙ τότε γιατί τις απορρίπτουν....ας είχαν στις ανακοινώνεις ότι δεν θα γίνουν δεκτοί απόφοιτοι ΤΕΙ, να τελείωνε εδώ η ιστορία.
  13. Δεν κατάλαβες και τα δύο πτυχία πάνω έχουν το τίτλο Bachelor....αν πάω έξω την ίδια αξία έχουμε
  14. Τελικά με απόρριψαν από το μάστερ του Μετσόβιο...δεν κάνανε κανένα παιδί δεκτό από ΤΕΙ...είναι πολύ μ@λ@κες.......όπως είχες προαναφέρει μάλλον θα φύγω για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για Γερμανία(αν δεν γίνει κάτι μέσο γνωστού), γιατί εδώ στην Ελλάδα είμαστε ένα ********* παντού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.