Καλησπερα σε ολους, δεν ξερω αν μπορει να με βοηθησει καποιος εδω.
Δουλευω πρωτη φορα με fancoil οροφης για ψυξη.
Τα ειχα αγορασει το 21 και τα ειχε βαλει ο υδραυλικος προτου παρω την αντλια με το εξοικονομω, η οποια μπηκε τον φετεινο χειμωνα.
Εχοντας τα νερα στους 18 και το fcu στους ιδιους βαθμους, μετα απο κανα διωρο αρχιζει η βροχη απο τα συμπυκνωματα.
Το δοχειο συμπυκνωματων αποτι βλεπω δεν τα σπρωχνει, δηλαδη πιθανως η κλιση του σπιραλ φταίει μιας και ειναι σχεδον ιδια ευθεια μεχρι να παει στην αποχέτευση που βρισκεται στο παταρι.
Ανεβαζω και μερικες φωτογραφιες απο την εγκατασταση του υδραυλικου.
Υπαρχει καποια απλη λυση να μην εχω καταρρακτη στο χωλ καθε λιγο;
Δηλαδη αντλια συμπυκνωματων καποια φθηνη να μου προτεινετε η κατι αλλο, πχ παγιδα;
Ο υδραυλικος εννοειται πως δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη μιας και περασαν τρια χρονια απο τοτε που εγκατεστησε τα καλοριφερ αλουμινιου και τα fan coil και μπυ την εχει βιδωσει πολυ ασχημα ενω του ειχα δωσει πανω απο χιλιάρικο για τις δουλειες του.
Βρισκομαι Θεσσαλονικη, οποτε εαν υπαρχει κάποιος να γνωρίζει ας μου στειλει μνμ παρακαλω
Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.
Αν είσαι μηχανικός, ενημέρωσε το προφίλ σου ώστε να μεταφερθεί εκ νέου το θέμα στη σωστή ενότητα.
akis73