Μετάβαση στο περιεχόμενο

eppap

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

eppap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @antloukidis, συνάδελφε, αυτό έχω διαβάσει και εγώ, αλλά γνωρίζω άτομα που με τη νομιμοποίηση θα χτίσουν τώρα αποθήκες. @dimitris GM, τα 4,1 προέκυψαν μετά την καταγραφή του στο κτηματολόγιο. Σχετικά με το 1983, μου ανέφερε ο τοπογράφος πως θα ήταν άρτιο κατά παρέκκλιση, αν τα 4 στρ. υπήρχαν πριν το 1983 . Τώρα στο κτηματολόγιο θεωρείται άρτιο κατά παρέκκλιση, αλλά δεν θα μπορώ να βγάλω άδεια μου είπαν.
  2. Καλησπέρα σας, Έχω ένα αγροτεμάχιο σε εκτός σχεδίου περιοχή με ελαιόδεντρα. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερα τους περιορισμούς που υπάρχουν και σκεφτόμουν να φτιάξω ένα μικρό προκατ εξοχικό σε αυτό, 30m^2. Το οικόπεδο είναι 4,1 στρέμματα, εκ των οποίων μόνο τα 3,4 στρέμματα υπήρχαν πριν το 1983. Επίσης, δεν βλέπει δρόμο και είναι μακριά από οικισμό. Το συζήτησα με κάποιους τοπογράφους και τουλάχιστον ένας που προσπάθησε να βγάλει άκρη (γιατί οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν), μου απέκλεισε την άδεια και με συμβούλεψε να μην κάνω τίποτα. Ήθελα παρ' όλα αυτά να σας ρωτήσω αν θα γινόταν κάτι με το παράθυρο των νομιμοποιήσεων, αφού τοποθετηθεί, μιας και πρόκειται για λίγα τετραγωνικά. Θα ήταν εφικτό? Επειδή όπως ξέρω με τον καινούριο νόμο, θα είναι αδύνατο να χτίσω στο μέλλον, θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.