Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρελός Επιστήμων

Members
  • Περιεχόμενα

    163
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Τρελός Επιστήμων last won the day on Νοέμβριος 16 2023

Τρελός Επιστήμων had the most liked content!

Profile Information

  • Ενδιαφέροντα
    Πολλά και Διάφορα
  • Τοποθεσία
    Ελλάς
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Τρελός Επιστήμων's Achievements

Community Constructor

Community Constructor (3/15)

  • Helpful Rare
  • One Year In
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

47

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ολόκληρη την Εύβοια η λίστα έχει μόνο 3 παραλίες που στις 2 ούτως ή άλλως δεν πάει δρόμος. Νομίζω ότι θα έπρεπε να προσθέσουν και άλλες πολλές ακόμα.
  2. Το datasheet υπάρχει. Πιστοποιητικό δοκιμών ψάχνεις; Από τέτοια κινεζιά σώθηκες...
  3. Συγγνώμη, αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι πριν γίνει η μεταγωγή της τροφοδοσίας του πίνακα από το δίκτυο στη γεννήτρια η γεννήτρια πρέπει να έχει πάρει μπρος (ώστε να εκκινήσει άνευ φορτίου).
  4. «Η Ολυμπία Οδός, δημιουργήθηκε για να ενώνει τόπους και ανθρώπους μεταφέροντας αγαθά, αλλά ταυτόχρονα μεταφέρει ιδέες, όνειρα, πολιτισμό, κουλτούρες και προοπτικές. Οι αρχές και αξίες μας είναι βαθιά ανθρώπινες και αντιπροσωπεύουν την αφοσίωση, την κοινωνική υπευθυνότητα, τη συνεργασία, και την αξιοπιστία που έχουμε αποφασίσει να επενδύουμε σε κάθε μας δραστηριότητα. Αποτελούν συνάμα και εγγύηση ότι θα φέρουμε εις πέρας το έργο που αναλάβαμε με την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην ανθρώπινη ζωή». Πως καταφέρνουνε να πουλάνε τόση παπάντζα που να γεμίζει ολόκληρα άρθρα, δεν μπορώ να καταλάβω. Όσο για τις λάμπες LED και τα φωτοβολταϊκά τα βάζουν γιατί θα κάνουν απόσβεση εντός λίγων χρόνων. Αυτή ήταν η αναγκαία και ικανή συνθήκη για να μπουν.
  5. Το πρόγραμμα δε θα έπρεπε να λέγεται "Σπίτι μου" αλλά "...το Σπίτι μου".
  6. Έτσι ακριβώς... Πλήρωνε και φόρους στο κράτος (δικαίου και πρόνοιας - πλάκα κάνω), πλήρωνε και τον ιδιώτη να τον κάνεις μάγκα. Όλα ρολόι (για κάποιους).
  7. Για αυτό σου λέω στείλε το manual. Μπορεί να θέλει κανά reset.
  8. -Τα αιολικά πάρκα υποχρεούνται και εκτελούν αναδάσωση ίσης έκτασης με αυτή που καταλαμβάνουν ή ισοδύναμα δασοτεχνικά έργα σε περιοχές που υποδεικνύουν οι δασικές αρχές. Οι αναδασώσεις αυτές είναι επιπρόσθετες των αποκαταστάσεων των εδαφών στις θέσεις εγκατάστασής τους. Καλά, αυτό δεν ισχύει. Σε μία περίπτωση που ξέρω πολύ καλά η αναδάσωση έγινε, απλά για να πουν ότι έγινε. Από αυτά που φύτεψαν δε φύτρωσε ούτε ραδίκι, γιατί πολύ απλά η αναδάσωση μάλλον γίνεται σε εκτάσεις που ήδη δεν υπάρχει τίποτα και δε μπορεί να φυτρώσει τίποτα (κατσάβραχα), και με πρόχειρο τρόπο που σιγουρεύει ότι δε θα φυτρώσει ούτε ραδίκι. Δηλαδή να μην κοιτάμε μόνο την εμφανή πρόθεση, αλλά και το αποτέλεσμα.
  9. Είναι φυσιολογικό να ανανοσβήνει το λαμπάκι; Το μάνουαλ της συσκευή το έχεις; Αν ναι ανέβασέ το εδώ αν θες.
  10. Καλά τα λες. Υπάρχει. Αλλά δε νομίζω να κάνει μπαμ από το ρεύμα που θα περάσει μέχρι να ανοίξει ο ΔΔΕ. Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει ηλεκτρική συνέχεια σωλήνα αερίου και γείωσης κτηρίου μέσω της συσκευής του καυστήρα; Το έχεις διαπιστώσει θέλω να πω;
  11. Άμα αφήσουν τα διυλιστήρια εδώ να φέρουν τέτοια οχήματα μέχρι και το 27' τρύπα μου τη μύτη.
  12. 5ημερο 8ωρο. Οι βρςδυνές βάρδιες λογικά πληρώνονται σύμφωνα με τις νόμιμες προσαυξήσεις.
  13. Κάπου 1200 από όσο ξέρω παίρνουν αυτοί που μπήκαν με τις νέες μαζικές προκυρήξεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.