Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρελός Επιστήμων

Members
  • Περιεχόμενα

    171
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by Τρελός Επιστήμων

  1. Αυτό που γράφεις το βρίσκω λογικότατο. Αλλιώς ποιός άλλωστε ο λόγος να υπάρχει η δυνατότητα να τικάρεις το <<μη οριστικοποιημένη>> κουτάκι στη δήλωση. Παρ' όλα αυτά, δε μπορείς εκ των προτέρων να γνωρίζεις τι αυτόματος διακόπτης θα μπει και το τελικό μήκος και είδος καλωδίων ώστε να παρακάμψεις το κώλυμα του προϊσταμένου;
  2. Στα απλά φορτία χωρίς φίλτρα αρμονικών και άλλα σύνθετα εξαρτήματα, ακόμα κι αν βάλεις τη φάση στον ουδέτερο και τον ουδέτερο στη φάση συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Ίσως δηλαδή να μη φταίει αυτό που δε λειτουργεί η κουζίνα σου. Ίσως και να φταίει όμως γιατί ίσως η κουζίνα και να έχει κάποια διάταξη που να μην επιτρέπει να συνδέσεις τον ουδέτερο στη φάση και τη φάση στον ουδέτερο. Εν πάσει περιπτώσει. Πώς επιβεβαίωσες ακριβώς ότι η φάση είναι το καφέ; Με δοκιμαστικό ή πολύμετρο; Αν το δοκίμασες το καφέ καλώδιο με δοκιμαστικό και είναι ενεργό, τότε δοκίμασε να συνδέσεις ένα άλλο φορτίο, π.χ. μια λάμπα, για να επιβεβαιώσεις και τη συνέχεια του ουδετέρου. Αν το άλλο φορτίο σου (η λάμπα) λειτουργεί, τότε φταίει η κουζίνα σου και δε μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλή περαιτέρω.
  3. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η αλήθεια είναι ότι όπου βάζει χέρι ο άνθρωπος στη φύση, μόνο καταστροφή φέρνει. Δε μπορώ να φανταστώ δηλαδή κάποιο όφελος του φυσικού περιβάλλοντος από αυτή τη χαρτογράφηση.
  4. Χαρίστηκε για την ακρίβεια. Τα φιλαράκια της νουδου στην εταιρία αυτή, θέλουν να λέγεται και λάμδα για να φαίνεται ότι η εταιρία είναι απρόσωπη τρομάρα τους, επί της ουσίας πουλάνε δημόσια γη για οικόπεδα. Τόσο απλά. Κοπήκαν τόσα οικόπεδα φιλέτα και χαρίστηκαν σε κάποιους, δήθεν λάμδα και μπαρούφες, μέσα στην πόλη, τη στιγμή που στην Αθήνα η στεγαστική έλλειψη για τον κοσμάκη είναι στο ζενίθ της.
  5. Μη ζητάς συγγνώμη, με τα δίκια σου. Και από προσωπική εμπειρία δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά άσχετο με το θέμα.
  6. Τρόπος του λέγειν ήταν η αναφορά στην εταιρία, δεν κατάλαβες το ύφος μου μάλλον. Εννοούσα ότι η παρέμβαση στο τοπίο ήταν λες και έγινε κανά έργο εκατομμυρίων.
  7. Πσσσσ καλά. Το έφτασε ένα λέβελ παραπάνω από ότι μπορούσα να φανταστώ. Τι έκανε όμως ο τύπος ε. Αχάμπαρος
  8. Εγώ δεν κατάλαβα. Τι ακριβώς έκανε ο άλλος; Άνοιξε δρόμο στο πουθενά; Για να πάει σε χωράφι που βρίσκεται εντός προστατευόμενης ζώνης και να καλλιεργήσει τι; Αυτό που φαίνεται στη φωτό του άρθρου είναι λες και το δρόμο τον άνοιξε η ΤΕΡΝΑ, όχι κάποιος ιδιώτης.
  9. Αυτό το σε κάθε διεύθυνδη, ισχύει όντως; Γιατί αλλού το γράφει, αλλού δεν το γράφει όπου έχω διαβάσει τις αναφορές στο νόμο αυτόν.
  10. Εν τέλει τι έγινε με αυτή την περίπτωση; Σε αφήσαν να το χτίσεις ολόκληρο το ορθογώνιο;
  11. Τα παρατημένα τροχόσπιτα πως μπορούμε να τα κάνουμε να εξαφανιστούν από κοινόχρηστους χώρους;
  12. Αυτό που περιγράφεις δε βγάζει πολύ νόημα. Ποια ειναι τα χρώματα παροχής μονοφασικού; Μαύρο μπλε κιτρινοπράσινο; Άρα ρωτάς τι είναι το κόκκινο καλώδιο. Χωρίς επιπλέον πληροφορίες δε γνωρίζω για να σου πω. Στην αντλία σου ίσως έχει στοιχεία σε καμιά πινακίδα, ή στις κλέμες που συνδέεσαι, αν δεν έχεις το μανουαλ. Αν και το μανουαλ μπορεί να το βρεις στο ιντερνετ αμα γράψεις το μοντέλο. Καλή συνέχεια!
  13. Στείλε manual συσκευής και καμια φωτό τα καλώδια και σε φτιάξαμε.
  14. Γιατί δεν ήταν ανταγωνιστικές επενδύσεις αλλά αλληλοσυμπληρούμενες; Λόγω της στοχαστικότητας των ΑΠΕ;
  15. Τι εννοείς ρηχές αγορές; Κάθε πάροχος δεν κάνει προσφορά για την τιμή του ρεύματος που πουλάει στο χρηματιστήριο;
  16. Οι τιμές δεν καθορίζονται από τον ανταγωνισμό; Αν ναι τότε δε δύναται αυτός (ο ανταγωνισμός) να είναι ανύπαρκτος λόγω κερδοσκοπίας και μη ελέγχου από κάποια Ανεξάρτητη Αρχή, με αποτέλεσμα τις τιμές που βλέπουμε;
  17. Αφού η κυβέρνηση φροντίζει για το συμφέρον του λαού της. Μας υπηρετεί, δεν την υπηρετούμε, ε; Ολιγαρχία μασκαρεμένη σε δημοκρατία.
  18. Ο κοσμάκης πληρώνει για να τρώνε οι επενδυτές. Αφού έχουνε κλείσει λοκαρισμένη τιμή πώλησης ρεύματος, παραλόγως από τις υψηλότετερες στις ευρωπαϊκές χώρες. Πληρώνουμε τα κέρδη των επενδυτών σε ΑΠΕ και όχι μόνο.
  19. Σε ολόκληρη την Εύβοια η λίστα έχει μόνο 3 παραλίες που στις 2 ούτως ή άλλως δεν πάει δρόμος. Νομίζω ότι θα έπρεπε να προσθέσουν και άλλες πολλές ακόμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.